2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه هرچی راجبش میدونی رو بهم بگی لطفا؟هزینه هاش و اینکه زده میشی ازش یا نه یا اگه برمیگشتی قبل بازم ...

ببین چیزاییکه یاد میگیره یکیش اسکیس و راندوعه که هر ۳ سال داریش بجز اون سال دهم یه درس طراحیه یازدهم کارگاه چوبه دوازدهم کارگاه گچی

هزینه اش بیشتر بخاطر مارکراشه وگرنه کارای چوبی و اینا اکثرا گروهین هزینه بین بچه ها تقسیم میشه

و راستش اره ولی به نظر کسیکه میاد معماری بخوته باید از سال دهم هر کاری که تو مدریه انجام داده رو حالت رزومه جمع کنه چون موقع کار کردن بدرد میخوره

ببین چیزاییکه یاد میگیره یکیش اسکیس و راندوعه که هر ۳ سال داریش بجز اون سال دهم یه درس طراحیه یازدهم ...

من خیلی خیلی علاقه دارم ولی دو تا چیز که باعث شده تردید داشته باشم یکی میگن اینده شغلی نداری اگر پارتی نداشته باشی یکی دیگم اینکه اگر مدارس انلاین بشه من هیچی یاد نمیگیرم و خب خیلی کار برام سخت میشه..

من خیلی خیلی علاقه دارم ولی دو تا چیز که باعث شده تردید داشته باشم یکی میگن اینده شغلی نداری اگر پار ...

کار راستش بستگی به فعالیت خودت داره یسریا از همون اول دنبال ساخت رزومه و معرفی خودشون به بقیه میرن راحت تو شرکت کار پیدا میکنن یا یه مهارت خاصیو دنبال میکنن مثلا نقاشی دیواری یا تسلط کامل به یکی از نرم افزارا... اینا زودتر وارد بازار کار میشن

ولی یسریا فقط میان سرکلاس و منتظر میمونن مدرک بگیرن بعد کار پیدا شه یا دوران کاراموزی منتظر میمونن مدرسه کمکشون کنه بعد اینا که تعدادشون زیاده اکثرا کار پیدا نمیکنن

برای انلاین بودن هم حق داری... مثلا اسکیس و راندو انلاین میشه ولی کارگاه چوب و کارگاه گچ حضوری بدرد میخوره...