2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

78 بازدید | 26 پست

سه ساله در دادگاها هستم در مسیر طلاقو جدایی، یه بچه ۴ ساله هم دارم که پیش خودمه ، شوهرم خیلی وضع مالی خوبی داره ، ولی هیچ جوره راضی نمیشه بخشی از مهریه رو بده میگه ده سکه میدم با حق طلاق تمام!

با ده سکه هم توی این زمونه هیچ کار خاصی نمیشه کرد

من باید بتونم برا بچم یه سرپناه تهیه بکنم سربار کسی نباشیم

وکیلم میگه راه قانونی رو پیش بریم شاید بشه کاری کرد

ولی خودم واقعا خسته شدم از دادگاه ها و قاضی های ناعادل و وکیلهای فاسد و ...🥲🥲🥲نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا جدا میشی

منسر یه موضوعی اعتراض داشتم شاکی بودم ، به حق هم بود خواستم ، ولی اون بجای اصلاح کردن کشید عقب رفت پیش خانوادش بصورت جدی راه جدایی رو پیش گرفت هیچ وقتم پشیمون نشد. در حالیکه به راحتی میتونست حلش بکنه

دلیل جدایی چیه

منسر یه موضوعی اعتراض داشتم شاکی بودم ، به حق هم بود خواستم ، ولی اون بجای اصلاح کردن کشید عقب رفت پیش خانوادش بصورت جدی راه جدایی رو پیش گرفت هیچ وقتم پشیمون نشد. در حالیکه به راحتی میتونست حلش بکنه

مهریه رو بگذارین اجرا فقط، اصلا شما برای طلاق اقدام نکنین چون ممکنه بخشی یا کل مهریه رو نتونین مطالبه کنین ،خصوصا ایشون که تمکن مالی داره ، فقط برای مهریه دادخاست بدین...مگه حالا میخاین ازدواج کنین که برای طلاق عجله دادین جدا زندگی کنین بگین طلاق نمیخاین، فقط دادخاست مهریه بدین.....

ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این ،بعد ازین میزان خود شو تا شوی موزون خویش....

مهریه رو بگذارین اجرا فقط، اصلا شما برای طلاق اقدام نکنین چون ممکنه بخشی یا کل مهریه رو نتونین مطالب ...

اخه الان سه ساله بلاتکلیفم، یعنی ادامه بدیم به این بلاتکلیفی ؟ اخه تا چن سال ؟