2777
2789
منم فقط ولادت حضرت معصومه یه روز جهانی دختر میشه اعتقاد دارم...اخه هرروز شده روز دختر ادم بخدا میمون ...

دقیقا .فقط همون روز روز دختر در ایرانه و یکی هم ۱۱اکتبر در جهان که روز جهانی دختره

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی

👍

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دقیقا .فقط همون روز روز دختر در ایرانه و یکی هم ۱۱اکتبر در جهان که روز جهانی دختره

اره دقیقا

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اره دقیقا

❤️❤️والله خودمون حتی روز عشاق داریم روز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه .و سپندارمزگان ..بعد چسبیدن به ولنتاین مسیحیت ..که هیچ ارتباطی با فرهنگ ایران و اسلام نداره

رفتم نگاه کردم امروز روز دختر نیست

باز یکی گفته روز دختره بقیه هم بدون اینکه چک کنن پشتش پست گذاشتن😂😐

ولی بازم روزت مبارک گلم حتما که نباید روز دختر باشه

ولی کاش این مسخره بازیشون رو تو محرم نمیکردن

منظورم شما نیستی طرفم با اون کسایی هست که این جریان رو شروع کردن

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

رفتم نگاه کردم امروز روز دختر نیست باز یکی گفته روز دختره بقیه هم بدون اینکه چک کنن پشتش پست گذاشتن� ...

نمیدونم جریانش چیه

اما از یک ماه پیش این تاریخ مشخص شد

به هر حال ممنون

❤️❤️والله خودمون حتی روز عشاق داریم روز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه .و سپندارمزگان ..بعد چسبیدن به ...

من ولنتاین حالا دوست دارم😁😅😁

ولی اره خودمون خیلی مراسم ها داریم😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من ولنتاین حالا دوست دارم😁😅😁ولی اره خودمون خیلی مراسم ها داریم😍

آره واقعا .میگم تا وقتی مناسبت های قشنگترین تو فرهنگ ایرانی داریم چرا منتظریم واسه خارجی ها رو اجرا کنیم

آره واقعا .میگم تا وقتی مناسبت های قشنگترین تو فرهنگ ایرانی داریم چرا منتظریم واسه خارجی ها رو اجرا ...

اره اینم درسته عزیزم💚