2777
2789

کی گفته روز دختره ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کی گفته روز دختره ؟؟

امروز همه دارن میگن

من که تقویم نگاه کردم هیچی نبود

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

۱۱اکتبر روز دختره اگر منظورتون روز جهانیه

در ضمن امروز روز حضرت رقیه .دختر ۳ساله ی امام حسینه .چون از غم پدر فوت میکنن تو خرابه های شام

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

همه

همه چرت محض گفتن .نه روز دختر در ایرانه نه روز دختر در جهان .

امروز همه دارن میگنمن که تقویم نگاه کردم هیچی نبود

بخون متنمو ..

۱۱اکتبر روز دختره اگر منظورتون روز جهانیهدر ضمن امروز روز حضرت رقیه .دختر ۳ساله ی امام حسینه .چون از ...

امروز روز دختر کوچولوهاس خب دیگه

کل نینی سایت و اینستا پر شده

اره خدایی 😂😂هرروز روز دختراس

والا باوذم نمیشه تقویم هم ندارم

اخه هررپز روز دخترهههه چخبره تو ی سال یبار روز دختر باید باشه نه هرروز

تو تاپیکای من چرت پرت نگید و عقده ای ها نظر نده

به مناسبت میلادی؟ جهانی؟ شمسی؟ قمری؟

من که گیج شدم هیچ جا نزده روز دختر....

ولی اگه هست برم کادوم رو بگیرم🙃

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

۱۱اکتبر روز دختره اگر منظورتون روز جهانیهدر ضمن امروز روز حضرت رقیه .دختر ۳ساله ی امام حسینه .چون از ...

خب روز دختر نمیشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

امروز روز دختر کوچولوهاس خب دیگه کل نینی سایت و اینستا پر شده

عزیزم امروز روز شهادت حضرت رقیه س .پس جشن و شادی و تبریک نداره