2777
2789
عنوان

وسط دعوا😂

180 بازدید | 37 پست

دخترا این کارش مشکل داره؟

وسط دعوا من صدامو میبرم بالا خیلی بعد دستشو میزاره رو دهنم میگ تا جیغ نزنم فشارم نمیده ها فقط میگ ساکت

کارش بده؟

بچه شماست؟ حیف درد زایمانتون.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاد فیلم ها و رمان ها افتادم

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

نه دیگه تو جیغ بزنی خوبه کار اون ساکتت کنه بد😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پاشو ی تکونی به خودت بده ی کاری کن ی راهی بساز انقد دست دست نکن برو بیرون توی خونه نشین همه چی اون بیرونه وقتی میری بیرون و دنبال شغل میگردی تازه میفهمی چقد راه برای پولدار شدن وجود داره و تو مث پت و مت نشستی خونه از هیچی خبر نداری ی کار فنی یاد بگیر یا ی هنر که با انگشتات معجزه کنی یادت نره وقتی انگشتات هنرمند باشن تو فقط نرخ تعیین میکنی و پول با احترام و بدون تخفیف میاد توی حسابت قدرت انگشتاتو دست کم نگیر

ن بابا اینطوری نمیکنه که تیز نگاه کنه یا دعوام کنهمیگ ساکت

بانمکه🫠❤️

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟