2777
2789
عنوان

حمایتگری مرد

30 بازدید | 7 پست

دخترای فمنیستی که میگید مردی که باید من قبولش کنم حتما باید حمایتگر باشه، میدونی این حرفت یعنی چی؟

یعنی هم قبول میکنی آدم ضعیفی هستی که نیاز به حمایت یه مرد داری هم ادعای استقلال و حقوق برابر زن و مرد میکنی!

اگه دنبال مرد حمایتگری باید به جامعه مردسالار تن بدی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو جنس ب همنیاز دارن

نیازهای عاطفی و جنسی بله هردو به هم نیاز دارند ولی از جهات دیگه زنها خیلی بیشتر به مرد نیاز دارند و اینو حتی بعنوان یک معیار در شروع رابطه میگن

نیازهای عاطفی و جنسی بله هردو به هم نیاز دارند ولی از جهات دیگه زنها خیلی بیشتر به مرد نیاز دارند و ...

بله درسته ..خیلی از خانما حمایت بیشتری احتیاج دارن..چون اینجوری بزرگ شدن

مگر تو ..چقد عمیق بودی؟؟ ...که من اینطور در تو غرق شده ام...❤️🫂

هیچوقت نمیشنوی یه مرد بگه من دنبال یه زن حمایتگرم، ولی میگه من توی رابطه دنبال احترام و همراه هستم

طرف میره خواستگاری یه دخاری که حقوق دلشته باشه به حمایت احتیاج نداره؟ 😑😑😑نمیگن ولی مگه همه چی به گفتنه

ولی To شدی کل Zendhgi این دختر :)

طرف میره خواستگاری یه دخاری که حقوق دلشته باشه به حمایت احتیاج نداره؟ 😑😑😑نمیگن ولی مگه همه چی به ...

والا همه دوستام که خانماشون شاغل هستند اصلا پول زنه تو زندگیشون نمیاد یعنی برا خودش خرج میکنه. بعدم زن اگه بفهمه یک درصد به درآمدش چشم داری اصلا باهات ادامه نمیده. مردی که غرور و غیرت داشته باشه از زن درخواست نمیکنه بره سرکار و پول بیاره تو زندگی

حالا یموقع هست زن شافله و خودش تمایل داره درآمدش را بیاره تو زندگی اون فرق داره ولی اکثر زنها نسبت به این کار گارد دارند