2777
2789
اینا اول ازدواج میکنن بعد تازه میخوان آشنا بشن ببینن با کی ازدواج کردن 😂 مثه اینه که یه غذایی چشم ب ...

اینا همه احتمال طلاق بعد عقد و 100 درصد میدونن خواهر 😐👀

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راضیش کن دیگه 😂😂فقط خواهشاً به حرف اونایی که میگن نذار بهت دست بزنه الان دوره ی شناخته گوش نکن همچ ...

تو تاپیکا گفتم .منتهی وقتی سنگت بخوره به سنگ و متلاشی بشه خواهی فهمید

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ببین مثلا مامان و بابام من هیچ مشکلی با هم ندارن خیلی به هم احترام میذارن و پشت هم درمیان تا حالا دع ...

عشق دقیقا همینه! احترام به هم، ارزش گذاشتن به هم، حمایت از هم، بیشتر از خودت به فکر طرف مقابل بودن..

همیشه به یاد هم بودن و....

عشق هیجانی مال نوجوون های شونزده ،هفده سالست جانم. که با همون شدت هیجانش ،زود هم فروکش میکنه

تو تاپیکا گفتم .منتهی وقتی سنگت بخوره به سنگ و متلاشی بشه خواهی فهمید

نمیخوام بهتون توهین کنم ولی من نظرم و بر اساس عقل و منطق گفتم وقتی شما میتونید به من بگید اشتباه کردم که من بیام بگم طرف با دوست پسرش یا نامزدش رابطه ی کامل داشته باشه

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

عشق دقیقا همینه! احترام به هم، ارزش گذاشتن به هم، حمایت از هم، بیشتر از خودت به فکر طرف مقابل بودن.. ...

من یچیزی فراتر از این و میخوام تجربه کنم

البته شاید سن من از اونا کمتره بخاطر همین

درخواست دوستی فرستادن قبول کن

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

راضیش کن دیگه 😂😂فقط خواهشاً به حرف اونایی که میگن نذار بهت دست بزنه الان دوره ی شناخته گوش نکن همچ ...

دقیقا من نمیفهمم طرف عقده زن یاروئه بعد میگن دوره شناخت،شناخت قبل عقده

اینا همه احتمال طلاق بعد عقد و 100 درصد میدونن خواهر 😐👀

اگر احتمال طلاق صد در صده پس چرا اصن عقد میکنن؟ 😐😂

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

اصلا ربطی ب رابطه هم نداره ها شب موندن یکم یجوریه دوست ندارم خودمونی بشن باهام من خودمم دوست ندارم ا ...

اوهوم درسته

من خودم دوست ندارم عقد طولانی بشه

جشن عروسی هم نمیخوام کلا

آقایون درخواست ندید❌