2777
2789
آرااااممممم تررررر مامانشه ها

از الان اگر برخورد نداشته باشه فردا دخالتاش بیشتر میشه مادر باشه هرکسی باشه حق نداره دخالت کنه

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

از الان اگر برخورد نداشته باشه فردا دخالتاش بیشتر میشه مادر باشه هرکسی باشه حق نداره دخالت کنه

آره موافقم عزیزم ولی خب استارتر ممکنه ناراحت بشه بعدشم مامانش راهنمایی کرده نمیشه اسمش و گذاشت دخالت

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راضیش کن دیگه 😂😂فقط خواهشاً به حرف اونایی که میگن نذار بهت دست بزنه الان دوره ی شناخته گوش نکن همچ ...

وای دقیقا

نمیخوان این حقیقت رو باور کنن که بعد از عقد رسما و شرعا و قانونا زن و شوهرن

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

آره موافقم عزیزم ولی خب استارتر ممکنه ناراحت بشه بعدشم مامانش راهنمایی کرده نمیشه اسمش و گذاشت دخالت

راهنمایی به معنای اجازه ندادن نیست

این دیگه دخالته

راضیش کن دیگه 😂😂فقط خواهشاً به حرف اونایی که میگن نذار بهت دست بزنه الان دوره ی شناخته گوش نکن همچ ...

ایشالا😂

یه تاپیک زده بودم راجع به رابطه تو عقد

نظرا رو خوندم گنگ شدم خوبه بده🥲

ولی من خودم دوست ندارم عروسی بگیرم کلا

آقایون درخواست ندید❌

وای دقیقا نمیخوان این حقیقت رو باور کنن که بعد از عقد رسما و شرعا و قانونا زن و شوهرن

خدایاااااااا پس نامزدی چیه 😫😫😫😫

دائما هم به آدم میپرن یکیشون بهم گفت معلومه از کجا اومدی که به بقیه میگی زود وا بدن 😐🤣🤣

از طرفی هم همش تاکید میکنن طرف اگه بعد عقد باهات رابطه داشته باشه سرد میشه و دیگه عروسی نمیکنه چون به نیت شومش رسیده

خب قاعدتا این آدم بعد عروسی هم سرد میشه دیگه حتی سرکار هم نمیره چون به نیت شومش رسیده 😐

الله اکبر حلال خدا رو حروم میکنن یه عده

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

خدایاااااااا پس نامزدی چیه 😫😫😫😫دائما هم به آدم میپرن یکیشون بهم گفت معلومه از کجا اومدی که به بق ...

آره دقیقا تو ایران همه چی به یه جشن بنده

آقایون درخواست ندید❌

شب خونه. مادر شوهر بودن. جالب نیست شوهر هم. اگه. تخمک داشته باشه. سریع خودش و. جمع میکنه خونه میگیر ...

اوهوم من خودمم دوست ندارم

ولی یکی دوبار مورد نداره😕

آقایون درخواست ندید❌

چرا گفت هر غلطی میکنن بکنن ولی شب موندن خوب نیست

کاری رو ک شب میکنن روز هم میتونن انجام بدن😁😂

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ایشالا😂یه تاپیک زده بودم راجع به رابطه تو عقدنظرا رو خوندم گنگ شدم خوبه بده🥲ولی من خودم دوست ندارم ...

قربونت من 14 سالم نیست 22 سالمه فکر نکن بچه م

ببین کلا اصل همون عقده خیلیا اصلا عروسی نمیگیرن بعدشم پسرای الان عین همسن و سالهای بابای من فکر نمیکنن که

من خودم اگه ازدواج کنم اول چند ماه نامزد میشم مثلا 5 ماه قشنگ طرف و میشناسم توی این دوره فقط ماچ و بوسه و اینا مجازه 😂😂

بعد که قشنگ شناختمش توی عقد راحت باهاش رابطه برقرار میکنم

البته اگه رلم باشه که شاید توی نامزدی یکارایی کنم ولی نه کامل 😂😂