2777
2789
عنوان

پرده و مبل

281 بازدید | 14 پست

خانمای خوش سلیقه که رویه مبلاتون با پرده ست هست، چه جوری از پارچه رو مبلیتون دادین پرده بدوزن؟ از خود مبل فروشیا پرده سفارش دادین یا نمونه پارچه رو بردین تو پرده فروشیا پیدا کردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از کجا میدونستی برای مدلی که میخوای چند متر باید بگیری؟

همونجا از تو مبل فروشی زنگ زدم به پرده دوز و پرسیدم چه مقدار پارچه باید بگیرم ، اونم گفت.

البته من کتیبه های پرده ام رو ست با مبلا گرفتم ، نه کل پرده ها رو

همونجا از تو مبل فروشی زنگ زدم به پرده دوز و پرسیدم چه مقدار پارچه باید بگیرم ، اونم گفت. البته من ...

آهان پس مدل پرده رو انتخاب کرده بودی و سفارش داده بودی فقط مونده بود پارچه هاش

منم میخوام فقط کتیبه هاش رو ست کنم 

مرسی از راهنماییت عزیزم پس همینکار رو میکنم 😘😘😘😘

آهان پس مدل پرده رو انتخاب کرده بودی و سفارش داده بودی فقط مونده بود پارچه هاش منم میخوام فقط کتیبه ...

آره عزیزم پرده ام رو کامل انتخاب کرده بودم فقط کتیبه اش مونده بود . وقتی برای مبل رفتم و پارچه انتخاب کردیم ( البته پارچه مبل من از سه نوع تشکیل شده) از یکی از طرحهای رومبلی برای کتیبه گرفتم ... خیلی هم قشنگ شده .البته از دیده بقیه که دیدن گفتن قشنگه نه اینکه خودم بخوام تعریف کنم

چقدر حرف زدم  

آره عزیزم پرده ام رو کامل انتخاب کرده بودم فقط کتیبه اش مونده بود . وقتی برای مبل رفتم و پارچه انتخا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت منم همینکار رو میکنم 

اگه بعدا فرصت کردی و دوست داشتی عکس پرده و مبلت رو بذار

من دارم میرم خونه جدید مبلامو دارم رد میکنم بره اصلا ایده ای برای پرده و مبل ندارم