2777
2789
عنوان

رابطه بعدی

590 بازدید | 29 پست

دوستان بعد اینکه کات کردید با پارتنرتون چند وقت بعدش دوباره رل زدید؟

من ۴ ماه رابطه لانگ داشتم یعنی دیتم نرفتیم البته این ۴ماهشو دوماهشو کلا دعوا قهر بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موقع ادم درستو مناسبی اومد برو توو رابطه

۴ ماه ک بقول خووتم ۲ ماهش دعوا بود و حتی دیتم نرفتید رابطه اصلا محسوب نمیشه

بقیه رابطه ها ک عمیق میگن بعد کات ی ۶ ماهی باید ب خودت فرصت بدی ک یکم سوگواری کنی یکم اتفاقارو هضم کنی

کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱🧿✨️

از نظر روانشناسی، به ازای هر یک سال رابطه، حداقل یک ماه باید برای وارد شدن به رابطه بعدی صبر کرد. ولی امادگی خودتون خیلی مهمه و اینکه وارد شدن به رابطه بعدی برای فراموش کردن یا فرار از خاطرات رابطه قبل نباشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
هر موقع ادم درستو مناسبی اومد برو توو رابطه۴ ماه ک بقول خووتم ۲ ماهش دعوا بود و حتی دیتم نرفتید رابط ...

بله درسته

نمیخوام برم تو رابطه ولی ی پسری هست ک اشنامونه مثلا درحد دوست معمولی میخوام باهاش باشم بخاطر همین گفتم بپرسم ببینم کار درستیه ۳ روز بعد کات برم با یکی دوست بشم

بله درستهنمیخوام برم تو رابطه ولی ی پسری هست ک اشنامونه مثلا درحد دوست معمولی میخوام باهاش باشم بخاط ...

اخه رابطه نداشتی ک کاتم حساب بشه

برو باهاش دوست شو

ولی با این پسره چون اشناست سیاست داشته باش راجب زندگی شخصیت و این رابطه هیچیی نگو

کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱🧿✨️