2777
2789
عنوان

مشکلات روانی

162 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی راهی داره بهم کمک کنه

برای شخصی که هیچ جوره نمیاد پیش روانپزشک و واقعا هم مشکل حاد داره در حدی که به اطرافیانش اذیت و آزار میرسونه باید چیکار کرد؟

داره نزدیک سی سالش میشه و هر سال داره بدتر میشه از خونه بیرون نمیره و با هیچ کس جز من و مادرم هم در ارتباط نیست

و اون ارتباطشم با ما اینه که با فحش و داد و بیداد مواد غذایی ای که میخواد رو بهمون میگه براش ببریم و هیچ کاری نمیکنه

انقد داد و بیداد میکنه و وسایل رو میشکنه وقتی یه صدایی از بیرون خونه بیاد

واقعا دیگه نمیدونیم چیکار کنیم

دلم برا مامانم میسوزه تا کی باید اینجوری ادامه بده خواهرم

چیزی مصرف میکنه؟

پنج قانون طلایی 1= باهرکی مث خودش 2= به هیچ عنوان به خونواده شوهر محبت نکن تهش پشیمون میشی 3= ورزش کن به خودت برس 4= پس انداز داشته باش روز بد برادر نداره. 5= شروع کننده ی هیچ ظلمی نباش که خدا بد میزاره تو کاست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کردم برادرتهبنظرم شما ازش جداشید یه جوری بره تکی زندگی کنه

هیچ جوره از پس خودش بر نمیاد عملا بذاریمش تو خونه بریم حتی فکر نکنم بره تا سر کوچه برا خودش یه چیزی بخره

هر چند من بار ها اینو به مامانم گفتم که یه مدت بریم کسی از گرسنگی نمیمیره تو مدت کم ولی باز بیشتر از چند روز نشده بریم هیچ وقت

زیاد رفتیم همشون میگن باید خودش بیاد اینجوری تشخیص نمیدیم🤦🏻♀️

اگه خودش نمیاد یه ویزیت در منزل انجام بدین

❌️❌️❌️لطفا کامنتم رو تو تاپیک نگار خانم لایک نکنید.❌️❌️❌️❌️
میشناسین سایتیو که روانپزشک داشته باشن معرفی کنن ویزیت در منزل ؟

نه متاسفانه....با همین هایی که صحبت کردین حرف بزنید شاید قبول کردن

❌️❌️❌️لطفا کامنتم رو تو تاپیک نگار خانم لایک نکنید.❌️❌️❌️❌️
از کودکی اینجوری بودن؟ یا چند سال اخیر بیمار شده؟

نه ماه بود تو بچگی هیچکی رو دستش نمیومد از خوبی سر همین حرص میخوریم یهو از نوجوونی اینجوری شد مامانم اون موقع خیلی پیش دکتر و اینا رفت یه مدت بهتر شده بود دوران دبیرستانش. حالا یه سری رفتارا هم داشتا ولی انقد اذیت کننده نبود تا یه مدت خوب بود دوباره از کرونا به بعد که یه مدت اکثرا خونه نشین شدن این دیگه عادت به خونه نشینی کرد و بدتر و بدتر شد علائمش و هر سال یه عادت مزخرف جدید پیدا میکرد مثلا تا چند سال اخیر اصلا اینجور نبود که رو صدای بیرون از خونه حساس باشه ولی الان یکی دزدگیر ماشینش از بیرون روشن شه منو مامانم لرز میگیریم از اینکه الان چه طوفانی میشه داخل خونه

الانم متاسفانه سنش جوریه که دیگه کسی از پسش بر نمیاد با زور ببرتش پیش روانپزشک