2777
2789
عنوان

درد دل

162 بازدید | 18 پست

خسته شدم از همه آدم ها و دنیایی که توشم، شاید اینجا جای مناسبی برای درددل نباشه و یه عده بیان فحش بدن، اما واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم ،

حالم گرفتس خدایی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو و خسته نشو دلیل اومدن همه مون وسط مشکلات ی درس از دنیا بوده به ی دلیلی اومدیم وسط مشکلاتت

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

اللهی ..... حق داری چی بگیم از این دنیا ، در این دنیائی که مردانش عصا از کور می دزدند ، من از خوش باوری محبت ارزو کردم

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

بابا دیگه خسته شدم کارم شده قانع کردن این و اون ،

هیچکی رو قانع نکن نیازی نیس

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

هیچکی رو قانع نکن نیازی نیس

آدم ها همدیگر رو درک نمیکنند، سرشون هم توی زندگی همه، نمیدونم چرا خدا منو آورد توی این دنیا ، که فقط باید سر و کله بزنیم با یه مشت احمق