2777
2789
عنوان

مادرم کتکم زد

35 بازدید | 9 پست

من عقد هستم از بچگی اذیتم کرده، خودش شرایط خوبی نداشت خودش کار میکرد ولی یسره منو کتک میزد تحقیر ام میکرد

همش میرفت سرکار حتی یکبار بهم گفت من تو خونه نبودم که به تو کار و زندگی خونه یاد بدم

من بچه کلاس اولیاز مدرسه تنها میومدم خونه کلید میانداختم نیومد عصبی میشد منو کتک میزد فحش میداد منو روانیم کرد با پدر معتاد ، کلا زبونش تلخه عصبیه

ازدواج کردم میرم خونه مادرشوهرم غذا درست میکنم پیر مرد پیرزن ۷۵.۸۰ ساله هستن ظرف میشورم

ولی تو خونه خیلی کار نمیکنمقبل ازدواج ام چندسالی شاغل بودم خرج ام کلا با خودم بود جمع کردم چند گرم طلا گرفتم

حالا یه چیزی قبلا برام خریده بود اومدم باز کردم ببینم کاربرد اش چیه عصبی شد اومد کشید به فحش که تو کار نمیکنی حتی لباسای رو رخت پهن کن تا نکردی میری کمک اون فلان فلان شده ها دیگه شوهرت بیاد راه نمیدم کلی نفرین کرد ایشالا لوازمت تو خونه خودت نببینی و....

منم عصبی شدم گفتم روانی ای تا منو کتک ام زد چنتا با مشت دست پا زد

دوباره فحشم داد گفتم آره کار میکنم براشون چون اونا مثل تو پاچه مو نمیگیرن چون زبون تلخ ندارن

و رفت

وسیله هام رو بقیه کمک کردن تا الان کمی جمع شده کمی هم خودش گرفته

گفت هیچی نمیگیرم برات

حتی چند روز پیش گفتم نیز اتو گفت نمیخرم ناراحتی طلاتو بفروش

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

خدارو شکر شهر غریب رفتم الهی برم از دست شون راحت بشم

هی من جلو خودم میگیرم حرکت این روزا نگه دارم تلخ نباشم منو عصبی میکنه که چیزی بهش بگم

هی نفرین میگرد میگفت الهی قسمت ات نشه وسایلت و ببینی استفاده کنی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

انقد ازم دلگیرم اصلا دوسش ندارم دلم براش تنگ نمیشه بخدا یموقهایی ناراحت ام که چرا مادرم دوست ندارم

حتی شب بله برون ام منو کتک زد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خستس فقط

تو زندگیش هم مرد بود هم زن هم مادر

کشش نداره دیگه

سرتو خالی میکنه

تو هم تو خونه کمکش کن خوب اول وظیفته به مادرت کمک کنی

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

گلم مادرت چند سالشه

۴۹

۴۹

مادرت مریض روحیه بیماره ببرش روانپزشک خودتم ازدواج کردی یکم فاصله بگیر از خانوادت تا زندگیت خراب نشه

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

خوب از هر طرف فشار روشه هم شوهرش اذیت کرده هم تو ،مگه چی میشه تو کار خونه کمک کنی اون هم از سر کار بیاد ببینه تو کار خونه رو انجام دادی خوشحال بشه .....منم دختر دارم وقتی به من کمک نده ناراحت میشم

قدرشو بدون هیچ کس مادر نمیشه اون زحمات رو کشیده از جوانی وتفریحش گذشته ورفته سرکار تا تو راحت باشی تو هم وظیفته که کار خونه رو انجام بدی