2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن

196 بازدید | 33 پست

اگه اوضاع همسرتون برای گرفتن مراسم عروسی اوکی باشه اما خودتون بنا به دلایلی ،دوست ندارین عروسی بگرین . به نظرتون کار درستی هست به جای عروسی مثلاً هزینه درمان یک کودک سرطان خونی رو متقبل بشین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

هر دختری آرزوی لباس عروس و جشن داره

پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️

چرا نباشه؟ عالیه

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره خوبه

ولی پیشنهاد دوستانه من اینه که حتی شده در حد یع مهمونی عروسی بگیر

آرایشگاه برو لباس عروس بپوش آتلیه برو

بعدا تو دلت میمونه حتی خیلی ساده باشه هم انجام بده

در کنارش به بچه سرطانی کمک کن

۱۹ اردیبشهت ۱۴۰۵بهترین روز زندگیم بود وقتی بی بی چکم مثبت شد🥹

بنظر من یه عروسی در حد نزدیکان باید بگیری

لباس عروس بپوشی و آتلیه بری

باقیش رو صرف کار خیر کن

چون بعدهاااااااا اگه خودت پشیمون شدی یا همسرت تو دلش موند هیچ جوره نمیشه زمان رو برگردونی

ببینید این دقیقا مثل همونه ک میگن جای حج رفتن ب فقیرا کمک کنید مثلا

برای ادما هرچیزی جای خودشو داره منم قبل عروسیم همه چیو ساده و سرسری گرفتم گفتم بیخیال بابا اما الان پشیمونم خیلی کاش وقت بیشتری میذاشتم برای همه چیز