2777
2789
عنوان

این چه وضعیه

248 بازدید | 25 پست

داشتیم برمی گشتیم از یه جا یه عالمه زن با وضع خراب آرایش های آنچنانی از دسته و هیئت برمیگشتن

آخه خدارو خوش میاد تو مجلس تمام حسین با این وضعیت خراب چه ارایشای غلیظی چه لباسای ناجوری تو روزای عادی نمیبینم آدم میره مجلس امام حسین نباید احترام بذاره کمی؟

تازه ما شهرمون مذهبی بماند جاهای دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارت جدید دعوا🌚🥹

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

دیروز هم به ریلز دیدم تو اینیتا سه تا دختر از این پلنگا عکس با علم گرفته بودن و چه سر و وضع افتضاحی زیرشم نوشته بودم میدیدم هیئت با اینکه نمیدونیم امام حسین امام چندمه

به شما چه سرتون توی کار خودتون باشه

خب آخه گناه داره آدم عزیزش فوت میکنه هفت قلم آرایش میکنه امام حسین حرمت داره

نمیدونم والا خدا عاقبت هممونو بخیر کنه

ولی همین به من چه به شما چه کارو رسونده اینجا

چقدر امشب درمورد حجاب تاپیکه

توروخدا بی حجابا رو قضاوت نکنید

الانم فکر نکنید من خیلی بی حجابم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

گند زدن به همه جا بالاخره دوره پ... هم تموم میشه این وضعیت جمع میشه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

چقدر امشب درمورد حجاب تاپیکهتوروخدا بی حجابا رو قضاوت نکنیدالانم فکر نکنید من خیلی بی حجابم

اصلا بی حجبارو نگفتم که وضع آرایش هاشونو میگم رژهای آنچنانی و ...

خب آخه گناه داره آدم عزیزش فوت میکنه هفت قلم آرایش میکنه امام حسین حرمت داره نمیدونم والا خدا عاقبت ...

خانومی معمولا حرفامو تکرار نمیکنم ولی بازم میگم سرت توی کار خودت باش چند بار بخون جمله امو

دنیا خیلی زیباتر میشه اگر علیه هم جنس خودتون نباشید

پروف خودمم🩷کاربر قدیمی هستم🩷

به شما چه سرتون توی کار خودتون باشه

عزیزدلم افراد یک جامعه مطمئنا روی هم اثرگذارند و رفتار اجتماعی رو شکل میشه

کودکان و نوجوانان همگی تحت تاثیر این وضعیت قرار میگیرند

گاهی تاثیر محیط تاثیری بالاتر از تربیت خانواده داره

آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️

اصلا بی حجبارو نگفتم که وضع آرایش هاشونو میگم رژهای آنچنانی و ...

نمیدونم ☹️من که خودم تاسوعا عاشورا ارایش نکردم دوست ندارم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢