2777
2789
عنوان

این چه وضعیه

216 بازدید | 25 پست

داشتیم برمی گشتیم از یه جا یه عالمه زن با وضع خراب آرایش های آنچنانی از دسته و هیئت برمیگشتن

آخه خدارو خوش میاد تو مجلس تمام حسین با این وضعیت خراب چه ارایشای غلیظی چه لباسای ناجوری تو روزای عادی نمیبینم آدم میره مجلس امام حسین نباید احترام بذاره کمی؟

تازه ما شهرمون مذهبی بماند جاهای دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارت جدید دعوا🌚🥹

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

دیروز هم به ریلز دیدم تو اینیتا سه تا دختر از این پلنگا عکس با علم گرفته بودن و چه سر و وضع افتضاحی زیرشم نوشته بودم میدیدم هیئت با اینکه نمیدونیم امام حسین امام چندمه

به شما چه سرتون توی کار خودتون باشه

خب آخه گناه داره آدم عزیزش فوت میکنه هفت قلم آرایش میکنه امام حسین حرمت داره

نمیدونم والا خدا عاقبت هممونو بخیر کنه

ولی همین به من چه به شما چه کارو رسونده اینجا

چقدر امشب درمورد حجاب تاپیکه

توروخدا بی حجابا رو قضاوت نکنید

الانم فکر نکنید من خیلی بی حجابم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲

چقدر امشب درمورد حجاب تاپیکهتوروخدا بی حجابا رو قضاوت نکنیدالانم فکر نکنید من خیلی بی حجابم

اصلا بی حجبارو نگفتم که وضع آرایش هاشونو میگم رژهای آنچنانی و ...

خب آخه گناه داره آدم عزیزش فوت میکنه هفت قلم آرایش میکنه امام حسین حرمت داره نمیدونم والا خدا عاقبت ...

خانومی معمولا حرفامو تکرار نمیکنم ولی بازم میگم سرت توی کار خودت باش چند بار بخون جمله امو

دنیا خیلی زیباتر میشه اگر علیه هم جنس خودتون نباشید

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

به شما چه سرتون توی کار خودتون باشه

عزیزدلم افراد یک جامعه مطمئنا روی هم اثرگذارند و رفتار اجتماعی رو شکل میشه

کودکان و نوجوانان همگی تحت تاثیر این وضعیت قرار میگیرند

گاهی تاثیر محیط تاثیری بالاتر از تربیت خانواده داره

آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️

اصلا بی حجبارو نگفتم که وضع آرایش هاشونو میگم رژهای آنچنانی و ...

نمیدونم ☹️من که خودم تاسوعا عاشورا ارایش نکردم دوست ندارم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲