2777
2789
عنوان

تحصیلات

43 بازدید | 15 پست

به نظرتون واقعا تو این دوره زمونه دیگه تحصیلات مهم نیست و فقط پوله که مهمه؟
نظر شخصیتون رو صادقانه بگید
نگید که ادم باید انسان باشه این چیزا . ما کاری به اونا نداریم . صرفا دارم میپرسم تحصیلات براتون اپشن هست یا نه! در حالت کلی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من پرستیژ و جایگاهی ک با درس میاد

خیلی بالاتر از پول

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

من از بچگی کار میکردم و میکنم ، میگن آدم نمیره خیلی چیزا میبینه !!!یک چیزایی دیدم خدا نصیب نکنه، طرف خارج رفته ۶ تا لیسانس داشت استاد دانشگاه بود ولی بی شعور بود!زنش رو زندانی کرده بود و کتک میزد !

طرف کارخونه داشت بی شعور بود

مهندس بی شعور

دکترا بی شعور

وای خدای من واقعا برام هیچ چیزی دیگه جز شخصیت و ذات طرف مهم نبود و نیست

اینم بدون ذات بد هیچوقت تغییر نمیکنه

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

من از سالی که هفتمم تحصیلاتو کلا شل گرفتم اصن برام مهم نیست چون بدون تحصیلاتم میشه کار کرد درامد داشت... به نظرم پول مهم تره مثلا تو یه درسبو میخونی ازمون میدی بعدا نه نمرهه بدرد میخوره نه درسه ولی کار کنی پول دربیاری هم کاره بدردت میخوره هم پوله... با درس نمیشه روابط اجتماعی و طرز صحبت کردنو یاد گرفت ولی با کار کردن و قرار گرفتن تو یه محیطی که باید حرفه ای باشی تا پول دربیاری چرا ... الانم خیلی خیاری طور میخوام کارشناسی بگیرم کلا تحصیلاتو ببوسم بزارم کنار

بعد تازه باید تحصیل کرده ای باشی که به روزم باشی خیلی چیزارو بدونی

مثلا استادای ما یه مدت فقط سرشون تو کتاب و مقاله بود خیلی چیزای عادی جامعه رو نمیدونستن

باید هم مطالعه کنی کتاب بخونی خبرای روزو بخونی

خیلی فرق هست تو فکر کردن و نظر دادن ادم تحصیل کرده و نکرده انگار تحصیل کرده ها پیچیدگی مشکلارو بهتر تشخیص میدن مغرشون روون تره انواع ادمارو میشناسن

من از بچگی کار میکردم و میکنم ، میگن آدمنمیره خیلی چیزا میبینه !!!یک چیزایی دیدمخدا نصیب نکنه، طرف خ ...

بببنید چه قبول کنیم چه نه
اما تحصیلات واقعا موثره
یکی تحصیلات داره اما بیشعوره؟ خب اگر تحصیلات نداشت 10 برابر بیشعور تر بود
یکی تحصیلات نداره اما باشعوره؟ خب اگر تحصیلا داشت 10 برابر با شعور تر بود

من از سالی که هفتمم تحصیلاتو کلا شل گرفتم اصن برام مهم نیست چون بدون تحصیلاتم میشه کار کرد درامد داش ...

نظرت محترمه و امیدوارم موفق باشی

اما با اون قسمت که گفتی تحصیلات روی روابط اجتماعی و ... اثر نداره مخالفم
اتفاقا خیلی موثره

بببنید چه قبول کنیم چه نهاما تحصیلات واقعا موثرهیکی تحصیلات داره اما بیشعوره؟ خب اگر تحصیلات نداشت 1 ...

من چیزی که دیدمرو گفتم

تحصیلات بی شعور رو شعورتر میکنه چون به خودش مغرور میشه بی شعور تر میشه به خودش اجازه میده سلامنکنه ، آداب رو رعایت نکنه ، خودش رو بالاتر از بقیه ببینه ، دل خلق رو بشکنه ، حق بخوره ،

من دور و برم خیلی زیادن رنگ وارنگ واقعا شعور و شخصیت ذاتیه و تربیتی البته ذات خیلی مهمه چون فرد بی تربیت در اجتماع ممکنه تغییر کنه ولی بد ذات دیگه تغییری نمیکنه

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...