2821
2789
عنوان

انابل☠💀👻👽

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 114 پست

میگن بازیگراش ک این فیلمو بازی میکردن پدر روحانی یه دعایی میخونده ک انابل اذیتشون نکنه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله عزیزم .این عروسک تو ی موزه در امریکا نگهداری میشه که خانه اد و لورن وارن زوج جنگیره .فیلم ویلای وحشت ایملی .انابل از روی واقعیت ساخته شده .انابل ی عروسکه که روح شیطانی در قالب ی دختر بچه اونو تسخیر کرده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خیلی این قضیه ک چ طور نگهداریش میکنن برام سوال شدع

تو یک شیشه نگهداری میشه دست زدن بهش ممنوعه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
فیلمشو دیدی؟؟ تو یه کمد زندانی بود وقتی دختره درشو باز کرد دیگه ازاد شد

ن جرات ندارم فقط شنیدم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن جرات ندارم فقط شنیدم

ترسناک نیس فیلمش😉من فیلمایی دیدم که انابل پیشش هیچه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز