2777
2789

فکر نکنم انقدر بیکار باشن🤣

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اون بدبختا اصلا فراغتی از آرایشگاه رفتنو عمل زیبایی و خرید لباس دارن که بیان سایت😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بله.استارتر تاپیک مگه مرلین مرلین مونرو نیست؟!

آره دیگه مرلین مورنو خواهر مرلین مونروعه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بازیگر داریم تا بازیگر... بعضی بازیگرا خیلی خودمونین و تقریبا همه جا هم هستن که تعدادشونم زیاده چه تو تئاتر چه سینما

ولی یسری بازیگرا که حالا یا پارتی داشتن یا اشنا و نقش اصلیای فیلمای معروف سینما و صدا و سیمان نه اونا هم معروفن هم تعدادشون کمتره هم خودشونو میگیرن

و شاید براتون جالب باشه ولی کارگردانا با بازیگرا خیلی بد رفتار میکنن

قبل پیام شما، متوجه اشتباه تایپی ام شدم.گرچه بلد بودن نام یک بازیگر هیچ خیری ندارد که اگر ندونیمش از ...

مونروعه

قصد تمسخر نداشتم عزیزم خودمم همچین سلبریتی هارو نمیشناسم معذرت میخوام اگه باعث ناراختیتون شدم