2777
2789
عنوان

میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست

بیشتر از این که تو به خدا ایمان داری،خدا به تو ایمان داره.

آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گنجم داشته باشی تا علم استفاده اونو نداشته باشی بدرد نمیخوره

آقای پزشک

چه ربطی به علم داره؟

من میتونم عقاید مضخرف اونا رو عوض کنم؟؟؟

دزدی که نمیشه کرد

بعد ۱۲۰سال اونا ارثشون به دردم نمیخوره...الان میخوام که نمیدن

گنجم داشته باشی تا علم استفاده اونو نداشته باشی بدرد نمیخوره

افرینن

ذهن اقتصادی خیلی مهمه

تو نوه های ما فقط درس خوندن و نهایت دکترا

هیچ کس بلد نیست اونجور پول در بیاره و تجارت کنه

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

آقای پزشکچه ربطی به علم داره؟من میتونم عقاید مضخرف اونا رو عوض کنم؟؟؟دزدی که نمیشه کردبعد ۱۲۰سال اون ...

آبجی منظورم اینه فعلا رو تواناییا و مهارتات کار کن

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

افریننذهن اقتصادی خیلی مهمه تو نوه های ما فقط درس خوندن و نهایت دکترا هیچ کس بلد نیست اونجور پول در ...

دقیقا

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

باشه چشمرو بهتر شستن ک...ون دخترم بیشتر کار میکنم

امیدورام بهترینا برات رقم بخوره ، پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی صددرصد بدبختی میاره

جیبات پره پول

امیدورام بهترینا برات رقم بخوره ، پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی صددرصد بدبختی میاره جیبات پره پول

در حالت عادی انقد بی ادب نیستم

ببخشید امشب دقیقا بعد یه فروپاشی روانی شدید اومدم نی نی سایت

ممنون همچنین

در حالت عادی انقد بی ادب نیستمببخشید امشب دقیقا بعد یه فروپاشی روانی شدید اومدم نی نی سایتممنون همچن ...

کاملا حق میدم آبجی الان از بچه صغیر تا پیر تو ایران حال روحیش مناسب نیست