پسر_نینی_سایتی مدیر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2400 عنوان میگه | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست وقتی از خدا چیزیو میخوای ینی به قدرت اون ایمان داری و وقتی خدا نمیشنوه ینی به قدرت خودت ایمان داره کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد. دیروز | 21:48 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلارزخسته عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 2194 3 4 تا از همکلاسیای خودم همین الان دارن تو آمریکا خوش میگذرونن ، یا مثلا یکی از آشنایان از 0 مطلق رف ... مرسیی دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝
سفیدبرفی۲۲ عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 2014 بیشتر از این که تو به خدا ایمان داری،خدا به تو ایمان داره. آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...
دخترعموجان عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 831 گنجم داشته باشی تا علم استفاده اونو نداشته باشی بدرد نمیخوره آقای پزشکچه ربطی به علم داره؟من میتونم عقاید مضخرف اونا رو عوض کنم؟؟؟دزدی که نمیشه کردبعد ۱۲۰سال اونا ارثشون به دردم نمیخوره...الان میخوام که نمیدن
نیلارزخسته عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 2194 گنجم داشته باشی تا علم استفاده اونو نداشته باشی بدرد نمیخوره افریننذهن اقتصادی خیلی مهمه تو نوه های ما فقط درس خوندن و نهایت دکترا هیچ کس بلد نیست اونجور پول در بیاره و تجارت کنه دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2400 آقای پزشکچه ربطی به علم داره؟من میتونم عقاید مضخرف اونا رو عوض کنم؟؟؟دزدی که نمیشه کردبعد ۱۲۰سال اون ... آبجی منظورم اینه فعلا رو تواناییا و مهارتات کار کن کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2400 افریننذهن اقتصادی خیلی مهمه تو نوه های ما فقط درس خوندن و نهایت دکترا هیچ کس بلد نیست اونجور پول در ... دقیقا کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
دخترعموجان عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 831 آبجی منظورم اینه فعلا رو تواناییا و مهارتات کار کن باشه چشمرو بهتر شستن ک...ون دخترم بیشتر کار میکنم
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2400 باشه چشمرو بهتر شستن ک...ون دخترم بیشتر کار میکنم امیدورام بهترینا برات رقم بخوره ، پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی صددرصد بدبختی میاره جیبات پره پول کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
دخترعموجان عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 831 امیدورام بهترینا برات رقم بخوره ، پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی صددرصد بدبختی میاره جیبات پره پول در حالت عادی انقد بی ادب نیستمببخشید امشب دقیقا بعد یه فروپاشی روانی شدید اومدم نی نی سایتممنون همچنین
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2400 در حالت عادی انقد بی ادب نیستمببخشید امشب دقیقا بعد یه فروپاشی روانی شدید اومدم نی نی سایتممنون همچن ... کاملا حق میدم آبجی الان از بچه صغیر تا پیر تو ایران حال روحیش مناسب نیست کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.