سیاتیکه.من یه مدت یخ میمالیدم .دکتر کایرو پرکتیک این سفارش رو بمن کرد .ولی خیلیا گرمش میکنن مثلا اتو میکشن
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
البته نباید گاهی درد بگیره اغلب اوقات درد میکنه .البته مشکل من بود شاید برای شما اینطور نباشه .بهترین کمکی که میتونی به خودت بکنی راه رفتن تو استخره.و اینکه تو اب به پات ورزش بدی
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دکتر بمن میگفت یخ مثل کورتن عمل میکنه ودرد رو ساکت میکنه ولی من تا دوره اش رو نگذروندم پام درد میکرد .با این حال به حرف دکترم هم گوش کردم بعدش خوب شد.خودم فکر میکنم چون دورش گذشت دردم خوب شد
شوهر منم سیاتیک داره و این علائم رو داره ولی دکتر میگه فقط عمل ولی چون الان شرایط عمل نداره توصیش آب درمانی بود ..اونم الان استخره یعنی یه شب درمیون میره ...یکم بهتره
نه نداره.همیشه هست .اما وقتایی که تحت فشار باشه درد میگیره