عاعوعی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 179 عنوان پیج فیک 23 بازدید | 6 پست سلامممم. من میخوام ی پیج فیک بسازم به پیج مشاورکنکورم ریکوئست بدم ولی نمیخوام بفهمه منمشمارمو داره. یکساله باهم درارتباطیم و ایشونم پزشکه و پیجش پرایوته. ایدهتون چیهه چیکار کنم پیجم فیک بنظر نیاد و نشناسه منو 1405/04/04 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاعوعی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 179 بگید لطفاا:))) اها مشاورم آقاعه تقریبا ۱۰ سال بزرگتره ازم
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4681 اسمه درست بزار با یه پروفایلدیگه فیک به نظر نمیرسه رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
عاعوعی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 179 اسمه درست بزار با یه پروفایلدیگه فیک به نظر نمیرسه خب تو همینش موندم.شما پیشنهادت چیه پیج نداشتم تا الان بعد خب تازه بزنم فالووینگ و فالوور هم چیزی ندارم.
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4681 خب تو همینش موندم. پیج نداشتم تا الان بعد خب تازه بزنم فالووینگ و فالوور هم چیزی ندارم. پیشنهادت چیه برو چند نفریو فالو کن رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
عاعوعی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 179 برو چند نفریو فالو کن کی مثلا. چنتا پزشک و دانشجو ازونبیمارستان و دانشگاه؟
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4681 کی مثلا. چنتا پزشک و دانشجو ازونبیمارستان و دانشگاه؟ فرقی نداره . ادمای معمولی رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه