2777
2789
عنوان

حس کسی هست

23 بازدید | 8 پست

ششم

رنگ لباسم که الان تنمه حدس بزن سوال بپرسم

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)

ابی

وای دقیقااا

میشه بگی اون زن که تو مسجد روبه روم نشسته بود دیشب بود چرا نگاهم میکرد و ازمن یجورایی خوشش اومده بود دلیلش خاص بود یانه

کسی طی این روزا که روستاا بودم رومننن کراش زدهه بود یان

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقااامیشه بگی اون زن که تو مسجد روبه روم نشسته بود دیشب بود چرا نگاهم میکرد و ازمن یجورایی خوش ...

من همینجوری حدس زدم رنگ لباستو

حس ششمی نیستم

رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

من همینجوری حدس زدم رنگ لباستوحس ششمی نیستم

درستتت گفتییی ولی

منم بعضی وقتا برای دیگران درست میگم

میشه اینارو هم بگی؟؟؟

حدس میخوام بزنی فقط

درستتت گفتییی ولیمنم بعضی وقتا برای دیگران درست میگممیشه اینارو هم بگی؟؟؟حدس میخوام بزنی فقط

حس میکنم خانومه شما رو واسه کسی در نظر داره

رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

منم بگو چی ازم حس میکنی الف میا جلو

حس ششمی نیستم

شانسی گفتم