2777
2789
عنوان

به کام دل 🧚🏼‍♀️❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 312 پست
[ قاعده 13 شمس تبریزی ] ☁️🍃عشق سفر است . مسافر این سفر چه بخواهد چه نخواهد، از سر تا پا عوض میشود . ...

تو را....!!!!

تمامی تو را...!!!!

نگاه مهربانت را....!!!!!

غرورنهفته درصدایت را...!!!!

خستگی هایت را....!!!!!

همه را در امن ترین جای دلم جای می دهم

و هرصبح سرک می کشم به این دارایی عزیز،،،،

وشبها هوشیار ونگهبان به خواب می روم،،،

و اگرکسی بپرسد شغلت چیست؟؟؟

پاسخ میدهم:

خزانه دار یک

"عشق مهربان"

هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست

اینبار تو به من بگو دوستت دارم ،نترس آسمان را گرفته ام تا ب زمین نیایدهاا

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستت دارم به وسعت قلبم شاید کوچک باشد اما قلب هر کس تمام زندگی اوست

دلم بهانه تو را دارد

تو میدانی بهانه چیست ؟!

بهانه

همان است که شب ها

خواب از چشم خیس من میدزدد

بهانه

همان است که روزها میان انبوهی از آدم ها

چشمانم را پی تو میگرداند

بهانه

همان صبریست

که به لبانم سکوت می دهد

تا گلایه ای نکنم از نبودنت ...

جاناا مولانا چهه میگ گاه ما هم چون نهنگ خستهای جا میزنیم ؛ او به خشکی میزند ، ما دل ب دریا میزنیم هاا

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

دلم بهانه تو را داردتو میدانی بهانه چیست ؟!بهانههمان است که شب هاخواب از چشم خیس من میدزددبهانههمان ...

میگویند اگر گنجشک گریه کند ،می میرد

کاش من هم مانند ان بودم که از درد نداشتنت به پایان این عشق می رسیدم

چشم من هرگز ندیده است آدمی بیدرد راهااا زندگی رنج مدام است آدمی سرسخت باش! ️

شک ندارم که تو مانند خودم دلتنگی

با جهانی جهت دیدن من در جنگی

شک ندارم که دل شیشه ای شفافت

خورده ازغربت ودوری،به میانش سنگی

گرچه دوریم و ز دیدار رخت محرومم

در دلم میشنوم از نفست آهنگی

ازغم دوری توحال خوشی دردل نیست

شادم اما که تو با قلب خودم همرنگی

اینبار تو به من بگو دوستت دارم ،نترس آسمان را گرفته ام تا ب زمین نیایدهاا

دوغزل نذر دو تا دیده ی زیبا کردم
عاشق شعر شدم شور تماشا کردم
بیت دوم که زدم دست به اندام قلم
جلوهء دیگری از چشم تو پیدا کردم
هر چه مضمون نکو بود در آن چشم سیاه
همه را مثل خودت بین غزل جا کردم
طرح چشم تو چنان در غزلم جا خوش کرد
که در این شهر دو صد ولوله بر پا کردم
شعر من شور گرفت و غزلم اوج گرفت
همه گفتند که من میل به رویا کردم

زار و بیمار نشستم سر دیوار غمت
دو سه تا بیت دگر از تو تمنا کردم
تا که آگاه شد این شهر غزل مال تو بود
شورشی کرد به پا آنچه هویدا کردم
همه ی شهر رقیبم شد از این طبع خراب
قافیه باختم و وصف تو حاشا کردم

جاناا مولانا چهه میگ گاه ما هم چون نهنگ خستهای جا میزنیم ؛ او به خشکی میزند ، ما دل ب دریا میزنیم ها ...

دلم بهانه تو را دارد

تو میدانی بهانه چیست ؟!

بهانه

همان است که شب ها

خواب از چشم خیس من میدزدد

بهانه

همان است که روزها میان انبوهی از آدم ها

چشمانم را پی تو میگرداند

بهانه

همان صبریست

که به لبانم سکوت می دهد

تا گلایه ای نکنم از نبودنت ...

میگویند اگر گنجشک گریه کند ،می میردکاش من هم مانند ان بودم که از درد نداشتنت به پایان این عشق می رسی ...

ای هر سخنت قطــــره ی باران بهاری
بایــــد که بر این تشنه ی بی تاب بباری

من معدن حرفم پــــرم از شعر و تغزّل
امّا تو عزیزم به خدا حـــــرف نداری ..

سیب است و انار است و عسل هست و شکر نیز
واجب شده بر خـــوان لبت شکرگزاری !

تو قصّه “شیرینی” و من شاعر ”مجنون ”
این گونه بعید است به من دل بسپاری !

سیگار و غزل چاره بی حوصلگی هاست
یک شعر بمان پیشم اگر حوصله داری ..

ای هر سخنت قطــــره ی باران بهاریبایــــد که بر این تشنه ی بی تاب بباریمن معدن حرفم پــــرم از شعر و ...

گناه است گر بگویم خدای من شده است ...

اما من گناهکار او شده ام و میلی به توبه نیست

دلم بهانه تو را داردتو میدانی بهانه چیست ؟!بهانههمان است که شب هاخواب از چشم خیس من میدزددبهانههمان ...

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند هاا ، انگار من چنانم ک کسی حال مرا درک کند

اونجا ک شاعر میگه ونه بیمارم نه خوشحالم، نه از حالم خبر دارم! گهی با جان گهی با دل هااا، گهی از هر دو بیزارم هااا