2777
2789
عنوان

شوهرم بچست

112 بازدید | 3 پست

میخوام باهاش حرف بزنم و انتقادش کنم یا عصبی میشه یا دلقک میشه . تو جمع با بچه ها میگیره . تو جمع خیلی حرف میزنی و عصبی میشه و داد میزنه بخصوص جلوی پدر و مادرش. ولی هوای منو داره . اخلاقای خوبشم اینه که اگه کسی به من بی احترامی کنه جلوش رو میگیره و میاد باهام حرف میزنه و آرومم میکنه . بعضی وقتا خیلی منطقیه البته برای بقیه ولی وقتی نوبت به خودش برسه نه. خیلی مهربونه دوست داره به همه کمک کنه البته بیشتر به غریبه ها.

چیکار کنم درست شه ؟ واقعا یه سری از اخلاقا اذیتم میکنه الان ۱ ساله تو نامزدیم و میخوان درستش کنم چون دوسش داره . حرف از طلاق و... نزنین توهین هم نکنین

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

در مجموع قابل قبول بود و پسر بدی نیست واقعا نباید توقع داشت تو این دوره زمونه پیامبری مبعوث بشه در ه ...

در کنار همه ی اینها مشکل مالی داره . کارش آزاده . و هیچ حمایت کننده ای نداره . دوست دارم برم خونه خودم ولی با این شرایط نمیدونم تا چند سال باید همینجوری بمونم .

اگه قرار باشه کار بهتری داشته باشه بازد بره یه شهر دیگه و باید از ام دور باشیم ولی من حتی توقع دوری رو هم ندارم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷