2777
2789
عنوان

قرمزی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 20164 بازدید | 48 پست
سلام عزیزم خوبین ببخشید رزاسه صورت شما درمان شد؟

سلام سلام 

والا درمان ماندگار که دیگه بعد سه سال تلاش بیخیالش شدم. چون رزاسه من گره خورده به آلرژی غذایی و هی تحریک میشه. ولی دیگه با همون کرم درمالیفت رزالیفت سر میکنم، دارو اینا نمیزنم (فک کنم یک و نیم ساله). اینم تلاش میکنم هی نزنم و روی شیش هفت روز یکبار نگهش دارم. از یه دکتر پوست پرسیدم این کرم ضرر نداره، نگاه کرد گفت چیز مضری تو ترکیباتش ننوشته و گفت کلن هم کرمی که هفته ای یکی دو بار میزنی آسیبی نمیزنه، نگران نباش. هرچند نگرانی من رفع نشده هنوز 😁

البته استروئید ها (مث هیدروکورتیزون و بتامتازون) فرق دارن، استفاده طولانی مدتشون بدجوری پوست رو خراب میکنه. اصلا رزاسه من با استفاده سه ماهه از بتامتازون برای اگزما، شروع شد 😑😭 دکتری که برای اگزمام بتامتازون داده بود، هشدارهای لازم رو نداد که بیش از یک ماه هرگززز مصرف نشه😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سلام والا درمان ماندگار که دیگه بعد سه سال تلاش بیخیالش شدم. چون رزاسه من گره خورده به آلرژی غذ ...

درسته عزیزم ، از کجا متوجه شدین که اگزمای شنا تبدیل به رزاسه شده؟ چون منم اگزما دارم اما قرمزه صورتم و خارش زیاد داره 

درسته عزیزم ، از کجا متوجه شدین که اگزمای شنا تبدیل به رزاسه شده؟ چون منم اگزما دارم اما قرمزه صورتم ...

یهو پوستم شروع کرد سرخ شدن، قبلش سرخ نبود. بعد احساس گرگرفتگی داشت گاهی و گاهی هم کمی احساس سوزش شبیه آفتاب سوختگی. 

دیگه به داروی استرویید (نه هیدروکورتیزون نه بتامتازون) جواب نمی‌داد. رفتم دکتر دوباره، گفت رزاسه استروئیدی شده. اونو درمان کردم ولی از اون به بعد دیگه دوره ای شروع میشه رزاسه م. دکتر گفت الان ترکیب اگزما و رزاسه س.