2777
2789
عنوان

قرمزی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 20162 بازدید | 48 پست

بچه ها این ضد آفتاب هم آبرسانی می‌کنه هم خاصیت درمانی داره... من کلا ضد آفتاب نمیزدم ولی این پوستم نرم می‌کنه در طول روز ... یه مقدار کچی میشی اگر زیاد بزنی... واسه خونه من زیاد میزنم که فشنگ ب پوستم حال بدم ولی واسه بیرون میتونید کمتر بزنید یکمم ماساژ بدین سفیدیش ۱۰ مین بعد از بین میره... واسه شبم آبرسان آوند یا سان اسکین میزنم... اگه جوش نمیزنید اوند بهتره ولی اگر جوش دارین سان اسکین‌ خوبه.از جفتش راضی م ولی اوند بیشتر.عکس جفتش میذارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم آره خوب شدم فقط اگه حموم برم زیاد بسابم صورتمو قرمز میشه که آبرسان میزنم خوب میشه.. ...

فدای تو بشم عزیزم مرسی از کمک و راهنمایی هات 

من پوستم تا حالا جوش نزده  آسیب اونجوری نداره ولی به شدت ملتهب و قرمزه آبرسان میزنم کرم روزانه و مرطوب کننده درمدن داد دفعه قبل اصلا تاثیر نداشت الانم ضد قرمزی  درمالیفت داده بدتر شدم فقط گونه هام قرمز میشد الان کرم و زدم کل صورتم قرمز شده😭😭😭😭 تازه ضد آفتابم ننوشت برام با اینکه میدونست لوپوس به شدت به نور آفتاب حساسه 

میشه خواهش کنم ازتون عکس از ضد آفتابتون  هم بفرستین چون پوست منم به شدت ضعیف و حساسه فکر میکنم کرمهای شما به پوست منم بسازه اصلا تا یه ذره آفتاب میخوره بهم خارش و التهاب  شدید میگیرم هم دستام هم صورتم تابستونا همیشه دستکش نخی میپوشم 

فدای تو بشم عزیزم مرسی از کمک و راهنمایی هات  من پوستم تا حالا جوش نزده  آسیب اونجوری ندا ...

خب خداروشکر آسیب دیده نیست ... 

به نظرم با آبرسانی و ضد آفتاب خیلی بهتر میشی

فقط تو مصرف ضد آفتاب تو خونه اصلا صرفه جویی نکن بذا قشنگ بشی کچی خییییییییلی مغذیه برای پوست .

منم هیچ ضد آفتابی نمیزدم ولی این بهم واقعاً ساخت ویتامینه هم هست .

میشه اگه استفاده کردین نظر بدین

من برای درمان روزاسه دکترم داروهای مختلف داد که خیلیم گرون بودن بعضیاش. بهتر شدم اما هی باز شروع میشه. چندروز پیش به جای کرم صدقرمزی اریکالم درماگور، از درمالیفت رزالیفت استفاده کردم. دو سه روز استفاده کردم پوستم عجیب خوب شد. واقعیتش ترسیدم نکنه ترکیب دارویی ای چیزی داره

چون بجز داروهای استروئید (کورتون) مثل مومتارون و تریامسینولون (که بدبختانه پوست رو تو چرخه معیوب میندازن)، فقط داروهای تاکرولیموس و پیمکرولیموس اینجوری جواب داده بود. و بعد یک سال استفاده از اونا باید تدریجی مصرفشو قطع کنم.برای همین درمالیفت رزالیفت هم خوشحالم کرد هم نگران. اگر ترکیب دارویی نداشته باشه و پوستمو باز تو چرخه معیوب نندازه کرم خیلی خوبیه