2777
2789
عنوان

مشاوره

61 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من کارشناسی ارشد مشاوره گرایش خانواده دارم و در زمینه استرس اضطراب مشکلات فردی مشکلات عاطفی مشکلات خودشناسی و تصمیم گیری مشاوره تلفنی میدم.در جهت اینکه بتونم کمک کنم اگر کسی نیاز به مشاوره تخصصی داشت پیام بذاره خوشحال میشم بتونم کمک کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام وقتتون بخیر من یه راهنمایی میخواستم

کسی که کارشناسی غیر مرنبط داشته باشه ولی ارشد روانشناسی بخونه از لحاظ قانونی میتونه تراپیست بشه مثلا تراپیست تلفنی؟چون میدونم اجازه مطب زدن ندارن،اگه میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقتتون بخیر من یه راهنمایی میخواستم کسی که کارشناسی غیر مرنبط داشته باشه ولی ارشد روانشناسی بخو ...

سلام بله میتونه و اگه ازمون نظام روانشناسی بده وقبول بشه دفتر مشاوره هم میتونه بزنه

سلام بله میتونه و اگه ازمون نظام روانشناسی بده وقبول بشه دفتر مشاوره هم میتونه بزنه

آخه شنیدم باید دو مدرک پشت هم روانشناسی داشته باشه برای مجوز مطب مثلا کارشناسی و ارشد یا ارشد و دکترا

[QUOTE=416090537]آخه شنیدم باید دو مدرک پشت هم روانشناسی داشته باشه برای مجوز مطب مثلا کارشناسی و ارشد یا ارشد و دکتر ...[/QUO

مهم اینه که بعد از گرفتن مدرک ارشد نظام روانشناسی ازمون بدین و قبول بشین با مدرک ارشد تا نظام قبول نشین نمیتونین مطب بزنین