2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

162 بازدید | 21 پست

دوستان این تاپیک برای دوستمه خیلی پریشونه لطفا بهش کمک کنید سوال اینه ( حدود یکی دوماه با پسری آشنا شدم به قصد ازدواج توی یکی از دیت هامون منو بغل کرد و معذرت میخوام بوسید، منم چون فک میکردم قصدش ازدواجه با اینکه دختر موجه ای هستم و تا قبل این پسره با هیچ پسری در ارتباط نبودم و اهل حلال و حرومم و همه به پاک بودنم قسم میخورن اما اون لحظه نمیدونم چیشد که اجازه دادم بوسم کنه ولی بعدش واقعا عذاب وجدان گرفتم من فک میکردم قصدش ازدواجه چون از اشناهای دور بود فک نمیکردم بخواد منو گول بزنه ، بعد از چند وقت ک بحث ازدواج باز پیش کشیدم خیلی جدی گفت که شرایط ازدواج نداره و حالا حالا ها نمیخواد ازدواج کنه و خواست که فقط دوست باشیم برای همین منم قبول نکردم و باهاش کات کردم ولی این قول رو داد که از ارتباطمون به هیچکس چیزی نگه و میدونم که نمیگه چون برای خودش بد میشه به دلایلی ، کلا دوماه در ارتباط بودیم ، الآنم کات کردیم ، ولی پسرعموی همون پسر ازم خواستگاری کرده الان ، خیلی پسر خوب و شرایطش هم خیلی بهتره و اینم بگم که من اصلا قبل اینکه با اون آشنا شم به از همین پسرعموش که الان ازم خواستگاری کرده خوشم میومد اما فک نمیکردم هیچوقت خواستگاریم بیاد ، ولی الان اومده ) دوستم نمیدونه الان چکار کنه از اینکه اون پسر هیچی به پسر عموش نمیگه کاملا مطمعنه ، اما خودش روش نمیشه بعدا تو خانوادشون باهاش چشم تو چشم شه با این ک واقعا دختر خیلی پاک و مظلومیه ، خواستگارش رو رد کنه یا نه؟؟ لطفا راهنماییش کنید خواهرانه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

دوسش داره و پولداره چرا رد کنه

خب این دخترا اینهمه کار کردن دیگه یه بغل چیزی نیست بیخیال بابا دوسش داره ازدواج کنه

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوسش داره و پولداره چرا رد کنه خب این دخترا اینهمه کار کردن دیگه یه بغل چیزی نیست بیخیال بابا دوسش د ...

خونه های پدری پسرعموها کنارهمه ، میگه از اینکه باهاش چشم تو چشم شم خجالت میکشم توی تاپیک نگفتم معذرت میخوام گفت اولش میگفتن قصدش ازدواجه برای همین کار نداشتم بوسم کنه گفت خیلی به اجبار به پایین.نم دست زده ، فقط دست ن کار دیگه ای

گفت میاد جلو چشمم خیلی حالم بد میشه . حالا دختره پاک تر ازش وجود ندارع فقط چون شرایط خانوادگیش خیلی بده فک کرده واقعا قصد ازدواج داره پسره ، این اولین اشتباه زندگیشه

با پسر عموش ازدواج کنه،یه بوس بوده دیگه چیز خاصی نبوده،ازدواج کنه وگذشته روفراموش کنه و هیچوقتم به ش ...

خونه های پدری پسرعموها کنارهمه ، میگه از اینکه باهاش چشم تو چشم شم خجالت میکشم توی تاپیک نگفتم معذرت میخوام گفت اولش میگفتن قصدش ازدواجه برای همین کار نداشتم بوسم کنه گفت خیلی به اجبار به پایین.نم دست زده ، فقط دست ن کار دیگه ای

گفت میاد جلو چشمم خیلی حالم بد میشه . حالا دختره پاک تر ازش وجود ندارع فقط چون شرایط خانوادگیش خیلی بده فک کرده واقعا قصد ازدواج داره پسره ، این اولین اشتباه زندگیشه

آدم به خاطر یه بوس که خودشو ناراحت و بدبخت نمی کنه

واقعا خله ،بخاطر یه بوس چرا اینقدر عذاب وجدان 🙄🙄

خونه های پدری پسرعموها کنارهمه ، میگه از اینکه باهاش چشم تو چشم شم خجالت میکشم توی تاپیک نگفتم معذرت ...

باشه خب ،فکر میکرده قصدش ازدواجه حالا نشده چرا خجالت حتی رابطه هم اگه میداشت عیبی نداشت تموم شده رفته ،چرا اینقدر سخت میگیره

خونه های پدری پسرعموها کنارهمه ، میگه از اینکه باهاش چشم تو چشم شم خجالت میکشم توی تاپیک نگفتم معذرت ...

خوب هر دختری و زنی به هیچ پسری نباید اعتماد کنه

حالا این اتفاق برایش افتاده، دیگه نباید مدام با فکر کردن بهش خودش را ناراحت و نابود کنه

اشکال نداره،بنظرم من اگه پسر عموش ازهمه نظر باب میلشه رد نکنه،نباید موقعیت خوبروبخاطر یه اشتباه ازدست بده،چشمتو چشم شدن خودشوبزنه به اون راه.باید اول خودش خودش رو ببخشه تا بتونه

باشه خب ،فکر میکرده قصدش ازدواجه حالا نشده چرا خجالت حتی رابطه هم اگه میداشت عیبی نداشت تموم شده رفت ...

چون گذشته ی پاکی داره ولی این مورد که از قضا آشنا ی خواستگارش در اومده ناراحتش کرده ، میگه ی عمر به چشم دخترناپاک ممکنه نگام کنه ، یا با خودش فکر کنه که آره زن فلانی با من اومده دیت