2777
2789

منم هر چی بگید استفاده کردم نتیجه نداده  یا هم میبره جوشارو بعد یه مدت دوباره برمیگرده ..الان به پیشنهاد دوستان هر شب روغن هسته ی انار و به پوستم میزنم ببینم تا یکی دوماه چه نتیجه ای میده میگن لایه برداره و برای جای جوش خوبه

مرسی عزیزم😍 طریقه ی استفاده ی ماسک چیه؟

ی قاشق صدر رو با ی قاشق ماست کم چرب مخلوط کن تا خمیر بشه چند قطره اب لیمو اضاف کن با ی براش تمیز بزن ب صورتت نیم ساعت بذار خشک ک شد با اب ولرم ک رو ب سردی هس بشور همون موقع تاثیرش میبینی.اگر پوستت چرب هس هفته ای دو بار اگر پوستت خشک هس هفته ای یک بار.میتونی هفته ای یک بارم ماسک زرد چوبه و عسل یا دارچین و عسل واسه لایه برداری بزنی ک جوشای سر سیاه از بین میبره.اونم ی قاشق عسل نصف قاشق دارچین یا زردچوبه.

ی ماسک دیگه هم هس ماسک زرد چوبه و سفیده تخم مرغ ک هم موهای صورت کم میشه هم جوش های سرسیاه کامل بیرون میاد.ی سفیده تخم مرغ با یک قاشق‌زرد چوبه مخلوط کن بزن صورتت هر تیکه ای ک زدی ی تکه دستمال روش بذار بعد لایه ای دستمال هارو بکن فقط رو ابرو نزن ک ی وقت ابروت میریزه.پوستت چون بعد زرد چوبه زرد میشه گلاب اسپری کن رو صورتت هم ابرسان هس هم پوستت شفاف میشه هم سفید میشه.ببخشید دیگه پرحرفی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی قاشق صدر رو با ی قاشق ماست کم چرب مخلوط کن تا خمیر بشه چند قطره اب لیمو اضاف کن با ی براش تمیز بزن ...

مرررسی عزیزم خیلی لطف کردی ممنون بابت وقتی که گذاشتی😊❤

اره خیلی خوبه من خودم تعجب کردم فکر نمیکردم ببره.هر کاری میکردم اون لکا نمیرفت تا این ک اینو زدم و م ...

سلام عزیزم منم جای جوش های لک شده دارم کدوم مدل صابون ویرگو رو بگیرم بهتره ؟ زینکو ویرگو یا کلیندا ویرگو ؟ 

راستی زینکو پوست رو سفید هم میکنه ؟ ممنون میشم جواب بدی :)) 

سلام چی خریدی راضی بودی؟

سلام جونم ، من پیگمنتا ویرگو گرفتم جای جوش هام ۸۰ درصد خوب شدن ، بعد اون ک تموم شد زینکو ویرگو گرفتم این سفید کنندست و جای جوش هم خوب میکنه ، هم پوستمو سفید کرده هم جای جوش هامو کمرنگ تر و داره میبرشون ، بنظرم اول پیگمنتا ویرگو بگیر ، تموم ک شد زینکو بگیر ، انجی انار هم در کنارش میتونی استفاده کنی ک زود تر خوب شن جاشون