2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در کل ماشین

ولی الان طلا. به نظرم قیمت ماشین پایین میاد. صبح یه خبری دیدم که خرید ماشین ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها ما ماشینمون و کل طلاهامونو دادیم برای خونه .

بعد مجبور شدیم یه پراید بگیریم

اصلا نمیتونم این ماشینو تحمل کنم ولی از طرفیم میگم شاید طلا باز گرون بشه و همیشه طلا پوله ولی ماشین نه

بچه ها ما ماشینمون و کل طلاهامونو دادیم برای خونه .بعد مجبور شدیم یه پراید بگیریماصلا نمیتونم این ما ...

ایشالله که بیاد پایین

ولی درکل آدم طلا میخره که بعدا بفروشه بره خونه و ماشین بگیره

بچه ها ما ماشینمون و کل طلاهامونو دادیم برای خونه .بعد مجبور شدیم یه پراید بگیریماصلا نمیتونم این ما ...

طلا ک همیشه گرون میشه همینجوری ک نمیمونه ولی تو میدونی فردا زنده ای یا ن؟ از لحظه ت لذت ببر

ماشین بخر اگر پولت میرسه

امسال طلا رشد خاصی نداره

برعکس ماشین داره روز به روز میره بالا همین چند روز پیش باز ایران خودرو افرایش داد

اگر میتونی حتی به کمک وام زودتر ماشین بردار

یه جا شنیدم که واردات ماشین آزاد میشه.اگر بشه ماشین ارزون بشه ضرر میکنی.ولی طلا رو گفتن تا یک سال آینده ۲۵ تا ۳۰ تومن میرسه.

اگر من باشم طلا میخرم نگه میدارم.وقتی طلا رفت بالا و ماشین اومد پایین طلاهارو میفروشم و یه ماشین خوب میگیرم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)