2777
2789
عنوان

جاری بی‌شعور

576 بازدید | 55 پست

دیشب خونه خاله شوهرم بودم اون جاریمم اونجا بود بعد اصلا با ما حرف نزد و وایساده بود با اون جاریم به حرف زدن معلوم بود داشت پشت سر من حرف میزد شوهرم میگه میخام به مامانمم بگم چقد بیشعوره شعور سلام کردن نداره ولی من نزاشتم گفتم ولش کن بعد فکر میکنه خیلی مهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهر و فقط باید انداخت تو سطل زباله وسلام ،چه جاری باشع چه خواهر شوهر ،برات مهم نباشن ، تا ج ...

توروخدا به منی که خواهر شوهرم، رحم کن منو ننداز سطل آشغال 🤧🤧🤧

خودت خانواده شوهر نیستی خواهر ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چراا😐😐😐

بهدمامانش بگه این به من سلام نکرد ؟!

چه زشت. ناراخت نشی ولی اینجور کارایی تو حوصله مردها نیستا ! خودش بنده خدا خاله زنک و فتنه س

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
توروخدا به منی که خواهر شوهرم، رحم کن منو ننداز سطل آشغال 🤧🤧🤧خودت خانواده شوهر نیستی خواهر ؟

والا من تاجایی که بشه احترام همشون داشتم همین جاری انگلم واسه عروسیش کسی محل سگ بهش نمیزاشت من هزارتا کار براش کردم

توروخدا به منی که خواهر شوهرم، رحم کن منو ننداز سطل آشغال 🤧🤧🤧خودت خانواده شوهر نیستی خواهر ؟

دور از جونت عزیزم شما حتما خانمی ، منم خودم خواهر شوهر خوبی هستم به زنداداشم آبجی میگم انقد باهاش خوبم ولی خواهر شوهرم بدجوری اذیتم میکنن خدا نگذزه

برام سواله اصلا جاری با شعور هم داریم؟😐

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕