2777
2789

خدایا بسهههه😭😭😭😭😭😭

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوش مصنوعی

موضوع لیزر بدن از نظر شرعی جنبههای مختلفی دارد که خوب است با جزئیات آن آشنا شوید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید:

۱. **محدوده بدن:** اکثر مراجع تقلید معتقدند لیزر قسمتهایی از بدن که جزو «عورت» محسوب نمیشوند (مانند دست، پا، صورت و...) توسط همجنس مانعی ندارد. مشکل شرعی عمدتاً مربوط به بخشهایی است که پوشاندن آنها در برابر دیگران (حتی همجنس) واجب است.

۲. **موضوع نگاه و لمس حرام:** گناهی که در این مورد ذکر میشود، مربوط به «نگاه کردن» یا «لمس کردن» بدن توسط اپراتور لیزر است. اگر این کار توسط خود فرد (با دستگاههای خانگی) انجام شود یا در نقاطی باشد که نگاه به آنها حرام نیست، مشکلی ندارد.

۳. **قاعده توبه:** در مورد سوال شما که «بروم و بعد توبه کنم»، از نظر اخلاقی و شرعی، توبه به معنای پشیمانی از گناه و تصمیم بر عدم تکرار است. تصمیم قبلی برای انجام گناه با این نیت که بعداً توبه میکنم، با روح توبه واقعی (که بر پایه پشیمانی است) در تضاد است و از ارزش آن کم میکند.

**پیشنهادهای عملی:**

* **تفکیک نواحی:** میتوانید جلسات لیزر را برای قسمتهایی که ممنوعیت شرعی ندارند ادامه دهید و برای قسمتهای خاص، اگر راهی برای پوشاندن یا انجام توسط خودتان وجود ندارد، تجدیدنظر کنید.

* **مشورت با مرجع تقلید:** اگر این موضوع برایتان اهمیت زیادی دارد، نام مرجع تقلید خود را بفرستید یا به رساله ایشان رجوع کنید؛ چون برخی مراجع در شرایطی که اصلاح معمول باعث سختی زیاد (عسر و حرج) یا بیماری پوستی شود، استثنائاتی قائل شدهاند.

* **راهکار جایگزین:** برخی مراکز اجازه میدهند که خود فرد اپراتور را در نواحی خاص راهنمایی کند یا دستگاههایی وجود دارد که فرد میتواند خودش روی آن نواحی حرکت دهد تا نگاه مستقیم صورت نگیرد.

در نهایت، این یک تصمیم شخصی بین شما و اعتقاداتتان است. بسیاری از افراد هم در این شرایط سعی میکنند با رعایت حداکثری پوشش در حین کار، این چالش را مدیریت کنند.

بیکینی رو خونه خودت یکاریش کن 😑 😂 اون ناحیه رو نکن، بقیه نواحی اشکالی نداره

مردم واسه همون میرن لیزر😭😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

اصلا من کاری به دین ندارم تو خودت به عقلت مراجعه کن براچی حرام باشه؟ وقتی اوپراتور همجنس خودته😐😭😂 ...

واقعا نینی سایت هرروز میتونه سوپرایزت کنههه😭😭😭