2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هوش مصنوعی

بله، طبق قواعد کلی شرعی، پاسخ شما مثبت است. در این مورد چند نکته ساده وجود دارد که دانستن آنها به شما کمک میکند:

۱. **اصل بر طهارت (پاک بودن) است:** هر چیزی (لباس، فرش، دست و ...) پاک است، مگر اینکه شما ۱۰۰ درصد مطمئن شوید که با یک ماده نجس (مثل منی، ادرار، خون و...) ملاقات کرده است. تا زمانی که شک دارید یا چیزی ندیدهاید، آن لباس پاک است.

۲. **شرط انتقال نجاست:** حتی اگر لباس به چیزی نجس شده باشد، نجاست فقط در صورتی به دست شما منتقل میشود که **«رطوبت مسریه»** وجود داشته باشد. یعنی یا دست شما باید خیس باشد یا آن قسمت نجسِ لباس؛ به طوری که تری از یکی به دیگری سرایت کند. اگر هر دو خشک باشند، نجاست منتقل نمیشود.

۳. **مایعات خارج شده دیگر:** گاهی ممکن است مایعات دیگری (مانند مَذی که هنگام تحریک اولیه خارج میشود) روی لباس بریزد. طبق نظر اکثر مراجع، این مایعات پاک هستند و باعث نجس شدن لباس نمیشوند.

**نتیجهگیری:** اگر اثری از منی روی لباس نیست و یقین به نجس شدن آن ندارید، آن لباس کاملاً پاک است و دست زدن به آن یا نماز خواندن با آن هیچ مشکلی ندارد. نباید به شک و وسواس اعتنا کرد.

داری میگی تمیزه

مشکل چیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چه سوالیه ، وقتی چیزی نجاست روش نریخته چرا باید با دست زدن بهش نجس بشیم

سوالتون چیز دیگه ایه ،فکر کنید و دقیقتر مطرح کنید

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

چیمیدونم دیوونه شدم فکرکنم

اگه صلاح میدونی بیا تو پی وی بگو

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون