2777
2789
عنوان

بچها یچی بگم

185 بازدید | 28 پست

من نمدونم تنبلم یا چی زندگیم داغونه هیچ کاری نمکنم کل تایمم هدر میره برنامه یی میشناسید که مدیریت زمان کنه برامون برنامه بریزه ؟هم ب درس برسم هم زندگیم؟

با زمانبندی های کوچیک شروع کن

تکنیک پومودرو

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

منم مثل شمام البته درس ندارم اما هیچ کاری دلم نمیخواد بکنم حس میکنم خسته ام قبلا کلی کتاب میخوندم الان دو هفته اس فقط ۶۰ تا صفحه خوندم اصلا کلمات نمیفهمم ذهنم متمرکز نمیشه

خودت یه دفتر کوچیک بگیر کارهای روزانه رو بنویس و به ترتیب انجام بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو الان ی کیلو کلم بگیر خوردکن با اب سرکه قاطی کن چن تا سبزی بنداز روش

به همه بگو ترشی درس کردم

همه میگن به به

از کی یاد گرفتی بگو از کدر

♣️اونی که تظاهر به آرامش میکنع از همه داغونتره!😇🦰😓

تنها راهش این هسک گوشی رو کمتر کنی صبح ها نهایتا تا ۸ بیدار شده باشی دیگه

اخه مشکل اینه صب که بیدار میشم انگا هیچ کاری ندارم بکنم و میرم تو گوشی تا شب ۷ساعت یا بیشتر سرم تو گوضیه خسته شدم یا ابلفضل

لیست کارهاتو بنویس بعد اولویت بندیشون کن .سعن کن خونه رو اگر تمیز کردی تمیز نگهش داری چون خونه تمیز بهت انرژی بیشتری میده و مانع از عدم تمرکز میشه

خیلی هم خونه نمون بزن بیرون

حیف از جوونیمون