2777
2789

گریه کن سبک میشی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

و همیشه اینو با خودت یادآوری کن

نه غم پایدار میمونه و نه شادی

زندگی ما مجموعه ای از غم و شادی هاست.

پس با گذر زمان درست میشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
و همیشه اینو با خودت یادآوری کننه غم پایدار میمونه و نه شادی زندگی ما مجموعه ای از غم و شادی هاست.پس ...

پس نه شادی دنیا پایداره و نه غمش...

نه شادی ها تو رو. مغرور کنه و نه غم ها غمگینت کنه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس

بیرون اصلااااا نرو بدتر میشی

بمون خونه یه فیلم خوب ببین

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

منم چندبار اینجور شدم دلیل داره؟

اگر مداوم حالتون بی دلیل خوب خوب میشه که خیلی سرخوش میشین و در عین حال چند روز بعدش خیلی بد میشه بی دلیل، ممکنه نیاز به روانشناس و تراپی داشته باشین.

باید متخصص ش بررسی کنه. روانکاو و روانشناس

نشانه های افسردگیه

ذهن ما آدما کلا به سمت منفی نگری و بررسی خاطرات بد تمایل داره. به خاطر بقاء. که از اون تجربه ها برای زندگی بهتر استفاده کنیم. ولی فقط برای تجربه. نگاهش کنیم، تجربه بگیریم و رد بشیم و بریم.

البته که تغییرات هورمونی هم در این قضیه خیلی موثره. ممکنه زمانهای خاصی اینجوری بشین؟ اگر اون هست که خب دلیل ش مشخصه. اگر زیاد اتفاق میافته زمانهاش رو بنویسین. ترتیبی داره؟