2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

204 بازدید | 14 پست

هنوز جدا نشدم

اگه به شوهرم برگردم زندگیم زندگی میشه؟

من وقتی ازدواج کردم اصلاً تو فاز ازدواج نبودم گفتم میزنم زیر میز بازی الان تازه اومدم تو حال و هوای ازدواج میخوام جهیزیه بخرم و عروسی بگیرم و این چیزا

اگرم جدا شم مطمئنم بعد یکسال ازدواج میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شوهرت مشکل داره بدون بعد شروع زندگی مشترک نتنها بهتر نمیشه که اخلاقای بد بدتر هم میشه و همه زندگ ...

شوهرم دروغگو

دهن بین

حقوقش بالاست ولی یه خونه یا ماشین نخریده

وابسته به خانوادش اونا هم خودرای و دروغگو و لاف زن

شوهرم دروغگو دهن بین حقوقش بالاست ولی یه خونه یا ماشین نخریده وابسته به خانوادش اونا هم خودرای و درو ...

تاپیک قبلت گفتم بهتون اگ مطمعنی میگی درست میشه دیر نشده اشکال نداره فرصت بده یکبار دیگ بهش ،شنبه برو دفاترقضایی دادخواست عزل وکیل تو بزن ک نری پیاده پول بشی برو زندگیت برس ،بعدم مخدومه میشن کلا پرونده هات

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

شوهرم دروغگو دهن بین حقوقش بالاست ولی یه خونه یا ماشین نخریده وابسته به خانوادش اونا هم خودرای و درو ...

مشکلات منو داری منم تو عقد گفتم درست میشه ولی الان ک اومدم خونه خودم درست ک نشده هیچ بدترم شده

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

منم دوران عقد بودم بعد ۲ سال عقد که دارم جدا میشم اخرای کار های طلاقمم منم مطمئنم به یکسال نکشیده بهترین شوهر میکنم اینجوری نمیمونم چون من خیلی خوب بودم اون خیانت میکرد دوبار روی من دوران عقد دست بلند کرد فحشم میداد داد و بیداد میکرد سرم وسیله هارو میشکوند من چون عاشقش شده بودم مونده بودم و بعد ۲ سال عقد وقتی خونه و ماشین خریدیم و قرار بود ۳ ماه بعد ازدواج بکنیم من جدا شدم بصورت توافقی مهریم رو هم بخشیدم که فقط اسمش از شناسنامم بره و برگردم به زندگی خودم و میدونم که کمتر یکسال دیگه بهترین بخت باهام یار میشه و بهترین مرد میشه همسرم اینو از ته دلم مطمئنم

من نیستم باکره

منم باکره نیستم دوران عقد با نامزد عقدیم بودم و منم باکره نیستم

باکرگی تنها چیزی که نباید بهش فکر بکنی

تو عقد بودی کار خطایی نکردی این دوره هم کسی که اینو ملاک بکنه یکیه از شوهر سابقت هم بدتره و مثل این میمونه که از این چاه بری داخل اون چاه

آدم اصل و نسب دار میدونه و میفهمه عقد بودی و باکره نیستی

خطایی نکردی گناهی هم نکردی