2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 73 پست
مگه نمیگی همه کار میکنه برات و خیلی خوبه؟ اینا ینی اهمیت داری براش. اما خب توی این ی مورد سرده. همی ...

اره.من خودمم خیلی حساسم.عشوه گری چجوری ینی؟

Miss karimi سابقم.خدایا شکرت واسه داده هاتو نداده هات.

سرد مزاجه.برید دکتر.رژیم عدایی تونو برپایه گرم بچینید.مثلن پیاز شهوت میاره یا موز و معجون های مختلف.برای فهمیدن طبع فک نکنم بفهمی توسایت های مختلف فرم مزاج شناسی پرکن بگن یا من تو ت ل گ ر ا م ی گروه طب اسلامی دارم اونجا مزاج شناسی ام میکنن و شاید باحرفاش بتونی درست کنی شوهرتو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اره ناراحتی داره ولی دلیلشو بپرسی بددنیس عزیزم خیلی چیزا میتونن میل ی مرد رو کم کنن یا کلا ازبین ...

چیا مثلا.اخه خدایی هیکلم خیلی خوبه.همه همیشه میگن.خیلی ب خودم میرسم از همه نظر.اما انگار فقط دوسم داره.ب چشمش نمیام انگاری  

منم عقدم.2ساله ولی نفهمیدم.اخه اولا اصن اینجوری نبود.اتفاقا خیلی هول بود.الان اینجوری شده

شاید همیشه در دسترسش بودی‌. 

باید گاهی خودتو ازش دریغ کنی تا تشنه شه. تشنه نگهش دار.  سعی کن تحریکش کنی اما پاپیش نذار برای رابطه. 

بچه ها همش خودم میرم طرفش.خسته شدم.حس میکنم جذابیتی ندارم واسش.

خب شما ببین چیا خوشش میاد چکار دوست داره براش انجام بدی .لباس های لیموی.قرمز .جزب بپوش موهاتو فر کن اگه صافه.اگر فره صاف کن آرایش کن تو خونه غذایی رو که دوست داره بپز هی بهش بگو دوسش داری و اینا .و اینکه بهش بگو ازش سوال کن چرا طرفت نمیاد؟ .بگو من با رابطه و لمس بدنت کلی آرامش میگیرم دوس دارم دو طرفه باشه و بهش بگو اگه مشکل سرد مزاجی داره با هم حلش کنید دوتایی خلاصه سیاست به خرج بده

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

چند وقته اینجوری شده عزیزم؟؟؟؟

بعضیا تو ماه رمضون سرد میشن مث خود من اصلا حوصله ندارم 

یا مثلا مشکلات فکری و کار و اینا باعث میشه حتی ی هفته هم نیان سمتت

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
سرد مزاجه.برید دکتر.رژیم عدایی تونو برپایه گرم بچینید.مثلن پیاز شهوت میاره یا موز و معجون های مختلف. ...

اخه بعضی وقتا ک مثلا یه ماه نمیبینیم همو تا میبینتم.....

ولی بعدش باز نه.یعنی سرد مزاجه؟

چند وقته اینجوری شده عزیزم؟؟؟؟ بعضیا تو ماه رمضون سرد میشن مث خود من اصلا حوصله ندارم  یا مثل ...

نه کلا یک سالی هست اینجوری شده

بچه ها همش خودم میرم طرفش.خسته شدم.حس میکنم جذابیتی ندارم واسش.

شوهر منم زیاد طرفم نمیاد کلا خودشو با کارش و درسش خفه کرده و منم هم دیگه عادی شده برام .

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
چیا مثلا.اخه خدایی هیکلم خیلی خوبه.همه همیشه میگن.خیلی ب خودم میرسم از همه نظر.اما انگار فقط دوسم دا ...

مسایل کاریش،مشکلاتی ک داره و شما حتی ازشون خبر نداری مثلا شوهرخودمن خون ببینه تاچند روز مث ی ادم سرد مزاج ک هیچ ی ادم بی احساس ب تمام معنا میشه شاید اون موضوعی ک هست اصلا ارتباطی باشما وهیکل وتیپ وقیافت نداره عزیزم

مثلا ناز کنی  ناز حرف بزنی‌ .برقصی براش. خودتو لوس کنی براش.

از بچگونه حرف زدن خوشش نمیاد.اصلنم روم نمیشه جلوش برقصم.خودمم لوس میکنم.اره.

نه کلا یک سالی هست اینجوری شده

پس‌سرد شده خانومی چقد دیر پیگیر شدی 

باید زود تر میوفتادی دنبالش 

مشکلی چیزی نداره ؟؟؟مالی و روحی 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
مسایل کاریش،مشکلاتی ک داره و شما حتی ازشون خبر نداری مثلا شوهرخودمن خون ببینه تاچند روز مث ی ادم سرد ...

اره مشکلات کاریو مادی ک داره.اما یک ساله اینجوریه.خستم کرده