2777
2789
اگه رفتنی هست میرودواگر ماندنی باشد میماند

والا ۶ ساله در ارتباطیم با اینکه بهم علاقه داریم ولی نتونستیم با هم باشیم اون کانادا بود من ایران حالا اون ایران بمن یجا دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شری؟پس چرا منو ار زندگیش حذف نمیکنه؟

ببین من یه سری دختر ها رو دیدم که باکره بودن، با یه پسری وارد رابطه شدن و باهاش رابطه ج برقرار کردن، بعدشم به پسره گفتن تو باید منو بگیری چونکه باکرگیمو به خاطر تو از دست دادم. این پسر هم شاید دنبال اینجور دردسرا واسه خودش نیس.

در کل عزیزم این پسرو کنار بذار، البته اگر فکرمیکنی منظورش رابطه ج هست، حس من میگه این تو رو فقط به خاطر اون کار میخواد، و فرقی هم براش نداره که تو باشی و یا دختر دیگری

والا ۶ ساله در ارتباطیم با اینکه بهم علاقه داریم ولی نتونستیم با هم باشیم اون کانادا بود من ایران حا ...

خودت با توجه به شرایطتون فکر میکنی آیا امکان رسیدن به همدیگه رو دارین؟

چند سالته عزیزم؟

ببین من یه سری دختر ها رو دیدم که باکره بودن، با یه پسری وارد رابطه شدن و باهاش رابطه ج برقرار کردن، ...

اصلا اصراری نکرده ک به برقراری رابطه.یعنی اگر دختر نبودم میخاست؟یعنی یکیو میخاد ک دختر نباشه ک بتونه هر کاری کنه؟

اصلا اصراری نکرده ک به برقراری رابطه.یعنی اگر دختر نبودم میخاست؟یعنی یکیو میخاد ک دختر نباشه ک بتونه ...

احتمال رسیدنتون به همدیگه و یکجا بودنتونو واسه این پرسیدم عزیزم که ببینیم آیا واقعا منظورش رابطه ج بوده؟

احتمال رسیدنتون به همدیگه و یکجا بودنتونو واسه این پرسیدم عزیزم که ببینیم آیا واقعا منظورش رابطه ج ب ...

ببین من میدونم قطعااا رتبطه ج میخاد ولییی میکه رابطه عاطفی هم نمیخام توی فازش نیستم .و کلا چیزی ک بینمون هست حتی دور براش خوبه

ببین من میدونم قطعااا رتبطه ج میخاد ولییی میکه رابطه عاطفی هم نمیخام توی فازش نیستم .و کلا چیزی ک ب ...

خب یعنی رابطه عاطفی نمیخواد ولی رابطه ج میخواد؟

آیا خودتم اینو میخوای عزیزم؟