نگیییین مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 عنوان پریود | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 61 پست بچه ها از یکم تا امروز زنجبیل دم کردم دارچین دم کروم زعفرون دم کردمامروز قبل از ظهر یکم هاله خون تو رطوبت واژن دیدم ولی باز دوباره واژنم خشک شدبه نظرتون پریود میشم؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین امروز | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 چکاپ برو جوش این ها داری چند روز پیش دو سه تا جوش که یکیش خیلی بزرگه روی صورتم زدنشونه بارداریه؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 کآندومتر که گفتم برعکس پوشیده بود و درستش کرد البته قبل از رابطه میگه ممکنه بهش پیشاب در حد یه قطره ... نه عربزم نیست اکانت ۳ نفره مون💞🤪
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 چند روز پیش دو سه تا جوش که یکیش خیلی بزرگه روی صورتم زدنشونه بارداریه؟ نه نشانه عفونته درد هم داره اکانت ۳ نفره مون💞🤪
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 نه عربزم نیست خدا خیرت بده به حق امام حسینشوهر من خیلی هم وسواس داره بعد رابطه حتی میگه به دستگیره دری که من دست زدم دست نزن باردار میشی خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 خدا خیرت بده به حق امام حسینشوهر من خیلی هم وسواس داره بعد رابطه حتی میگه به دستگیره دری که من دست ز ... وای بگو مگه لپ لپه اکانت ۳ نفره مون💞🤪
شین۱۳میم عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 58 داری پریود میشی نگران نباش ممکنه یکی دو روز هم خشکی داشته باشی اما پریود میشی تا چند روز آینده ، استرس نداشته باش فقط
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 نه نشانه عفونته درد هم داره جوش ها منظورتونه؟جوش بزرگ درد داشت ولی حالا نهیه جوش زیرپوستی بزرگولی دل درد و کمر درد ندارم.خیلی کم گاهی دور ناف میگیرهعلایم بارداری؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 جوش ها منظورتونه؟جوش بزرگ درد داشت ولی حالا نهیه جوش زیرپوستی بزرگولی دل درد و کمر درد ندارم.خیلی کم ... نه گلم بله درد جوش میگم چند روز از پریود گذشته اکانت ۳ نفره مون💞🤪
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 وای بگو مگه لپ لپه خیای وسواس دارهالانم استرس خودم کمه اونم اضافه شدهبارداریام افتضاحه با هزینه بالا و.... خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 نه گلم بله درد جوش میگم چند روز از پریود گذشته اگه روی سیکل اصلی باشه باید امروز میشدم ولی قبلا یکی دو روز عقب و جلو میشد چند ماهی بود که شده بود سوم هر ماهولی ماه پیش بخاطر قرص شد یکم خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 خیای وسواس دارهالانم استرس خودم کمه اونم اضافه شدهبارداریام افتضاحه با هزینه بالا و.... ضد بارداری بخور اکانت ۳ نفره مون💞🤪
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 اگه روی سیکل اصلی باشه باید امروز میشدم ولی قبلا یکی دو روز عقب و جلو میشد چند ماهی بود که شده بود س ... تا 5 روز طبیعی هستند به خاطر رابطه چند روز عقب جلو میسه اکانت ۳ نفره مون💞🤪
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 نه گلم بله درد جوش میگم چند روز از پریود گذشته جوش ها بزرگترین درد داشت که الان دیگه نداره چون از زیر پوست اومده بالاچند روز قبل پریود جوش میزنیم؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7027 ضد بارداری بخور چی مثلا؟ال دی و...؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9504 جوش ها بزرگترین درد داشت که الان دیگه نداره چون از زیر پوست اومده بالاچند روز قبل پریود جوش میزنیم؟ بعضی ها قبل بعضی ها بعد اکانت ۳ نفره مون💞🤪