2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب کارش ک۶ غیرشرعی نبوده  دلش واسه اون زنه سوخته

دلسوزی و شرعی بودن کارش بخوره تو سر خودش..

اگه دلش سوخته حمایت مالی میکرد ازش 

زن جوون گرفته حال کنه جانم

کمم نیستن از این عتیقه ها...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

نمیدونم اخه حاج خانومه خیلی با هوو خوب برخورد کرد  بعضی وقتا فکر میکنم اگه من بودم چکار میکردم

اون فیلمه عزیزم تو واقعیت هشتادتا تیکه میشد

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

خزعبل ترین سریالیه که تو عمرم دیدم.

نمیدونم چی رو میخواد ثابت کنه

یعنی کلا هرچی زدن تو سرتون و تحقیرتون کردن، شما برید بچسبید بهشون و عجز و لابه کنین شاید مورد رحمت خدا قرار بگیرید!!!!!!!

شوهر عوضیش که رفته هوو اورده سرش. از زن دومش بچه دار هم شده

حالا زن اولیه افتاده دنبال حل کردن مشکلات زندگیه هووش

خواهرشوهرشم که همش سگ محلش میکنه رو میاره پیش خودش زندگی کنه

زن اواره هه هم که اومده با یه بچه وبال گردنه این شده. برادرشوهرشم همش میاد فحش کشش میکنه و میره.

خلاصه که حاج خانوم با ادامه دادن به این زندگیه کزت وار و عزیزجان عزیزجان گفتن، مراتب سعادت رو داره با سرعت نور داره طی میکنه!!!!!

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124