2777
2789
عنوان

پسر هول

65 بازدید | 11 پست

خیلی ادعای مذهبی بودن معتقد بودن داره خو بهم پیشنهاد داد بعد چن بار صحبت فهمیدم خیلی بی تربیته دیشب برگشته بهم میگه انگشتو خیس کن حالا بزار رو لبت ینی من لبتو بوسیدم😐 بعد ی حرفی زد خندم گرف خندیدم همش میگف جانم جانم خندت چه شیرینه باهاش حرف میزنم بهم میگه صدات چقدر قشنگه آخر سر که باهاش دعوا کردم بلاک کردم بهم گف خوش بحال شوهر آیندت با این صدات قیافت تربیت شعور خیلی چیز مهمیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غریزه جن.سی مذهبی غیرمذهبی نداره

نه از این نظر گفتم که قبل صحبت باهاش همش بهم میگف از پسرا دوری کن اونا سگ ناموس خودشون هستن گرگ ناموس دیگران بی تربیتن حرفای خوبی نمیزنن به اون حج کربلای که رفتم من خیلی معتقدم به این چیزا ولی خیلی بی تربیت بود خاک بر سر

نه از این نظر گفتم که قبل صحبت باهاش همش بهم میگف از پسرا دوری کن اونا سگ ناموس خودشون هستن گرگ نام ...

ت ب حرف اعتناد میکنی

حرف ک همه میزنن

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره

بعضی پسرای مذهبی روی پسرای آتعیستو سفید کردن😂😂

😂 جالبه همش میگف ب اون حج کربلای که رفتم حرفام راسته از پسرا دوری کن اونا سگ ناموس خودشون هستن گرگ ناموس دیگران 😂😐

😂 جالبه همش میگف ب اون حج کربلای که رفتم حرفام راسته از پسرا دوری کن اونا سگ ناموس خودشون هستن گرگ ...

اکس منم خانواده مذهبی ازین چادریا همش مراسم دارن😂

چنل موزیکم تو تل:@Laminorplaylist

ت ب حرف اعتناد میکنیحرف ک همه میزنن

نه بحث اعتنا نی این خیلی قوپی مذهبی بودن داش مثلا میگف حواست هس ساعت فلان برو نمازتو بخون من میرم پی وی خدا خودشو میخاس معرفی کنه میگف حاج کربلایی حسن سروری 8بار رفتم کربلا به فلانی کمک کردم اگه 30تا دختر لخت بهم بدن بگن از مذهبی بودن برگرد قبول نمیکنم😐 اینا نصفه چرت پرتای بود که بهم میگف

نه بحث اعتنا نی این خیلی قوپی مذهبی بودن داش مثلا میگف حواست هس ساعت فلان برو نمازتو بخون من میرم پی ...

واسه همین افتاده بود دنبالت،

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره