2777
2789

همبن الان یکی از بچه ها این تاپیک زده

اگه دوست پسر یا شوهر یا پارتنرت رو شک داری که بهت داره خیانت میکنه و زیر ابی میره و تو هم نمی تونی استاکش کنی از طریق اینستا یه راه دیگه برات گذاشته که تقریبا مشخص میکنه با کیا بیشتر چت میکنه یا استوری شونو سین میزنه و یا حتی چکشون میکنه ، اگه همو فالوو دارید می دونید که یسری فالوور از شما ب اون پیشنهاد میده ویسری از اون ب شما و ساجست اینستام اینطوریه ی که افردا مورد علاقه ی اونو که بیشترین تعاملو باهاش داره ب شما پیشنهاد میده پس اگه مدام تو ساجستای اینستا یه تعداد خاص از فالوور های اون داره بتو پیشنهاد میشه شک نکن یه خبرایی هست ، حتی اینو چت جی پی تی هم تایید کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همبن الان یکی از بچه ها این تاپیک زده اگه دوست پسر یا شوهر یا پارتنرت رو شک داری که بهت داره خیانت م ...

اینم اضافه کنم اگر طرف فالو نداری میتونی یه پیج فیک بسازی از طریق ساجست هاش میفهمی اون چه پیج هایی فالو کرده

اینم اضافه کنم اگر طرف فالو نداری میتونی یه پیج فیک بسازی از طریق ساجست هاش میفهمی اون چه پیج هایی ف ...

دقیقا انقدر بدم میاد فالوورام میره تو ساجستای بقیههههه

خیلییی بده

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜