2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

39 بازدید | 13 پست

یه پسرو خیلی دوس داشتم حقش بود که جدا بشه چون موقعیت بیرون رفتن نداشتم و بنده خدا پنج ماه صبر کرد کلا سه بار دیدمش اونم یه ساعت دیگه طاقتش طاق شد و خب رفت با اینکه اونقدر دوسش داشتم فکر میکرد دارم دروغ میگم که نمیتونم بیام بیرون ...

خلاصه پیشاپیش روز دخترو فقط تبریک گفت و گفت دلم نیومد بهت تبریک نگم و خب دیدم تلگرام رو دوباره نصب کرده و عکسای خوبشو توی پروفایل گذاشته و توی اینستاگرام دختر فالو کرده😔 خیلی راحت میتونه فراموش کنه خوش بحالش ذات پسر خیلی خوبه خوش بحالشون.

دلم خیلی گرفته نمیدونم چرا هیچوقت آرزوهام برآورده نمیشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری تحمل کنم که با دختریه؟آخرین بار یادمه چقد از رو ذوق ریششو دست میزدم😔

واای دلم گرفت اینو خوندم از خدا برات ارامش میخوام

بغضم گرفت این حرفت چقد دردناکه🥲

متاهلمممممم حرومزاده ها درخواست ندین جاکشا ریدم تو دهن نرهای سایت

یاد عشقم افتادم گریم گرفت

خا به تو ام آرامش بده من که قدم نزدیک ۱۹۰ هست و واقعا دیگه فکر نکنم کسی منو بخواد من اصلا از خونه بیرون نمیرم بخاطر قدم همیشه مسخره میشم و ترجیح دادم خونه بمونم و توی خونه بهم زور میگن و فامیلا هم میگن دیوونه و بی خاصیت ولی جدی قدم خو بلنده

خا به تو ام آرامش بده من که قدم نزدیک ۱۹۰ هست و واقعا دیگه فکر نکنم کسی منو بخواد من اصلا از خونه بی ...

مرسی

یکم اعتماد به نفست رو ببر بالا حرف مردم رو به تخمدانت بگیر

مرسییکم اعتماد به نفست رو ببر بالا حرف مردم رو به تخمدانت بگیر

پسره آنلاین بودنش رو مخفی میکرد الان که با یه دختر دیگست آنلاین بودنش رو مشخص کرده و یکسره انلاینه معلومه داره با یکی صحبت میکنه آخه یعنی چی واقعا میفهمیدم با یکی دیگه ام هستا🥲🥲هعی

پسره آنلاین بودنش رو مخفی میکرد الان که با یه دختر دیگست آنلاین بودنش رو مشخص کرده و یکسره انلاینه م ...

چقدر سخته درکت میکنم،حالا پارتنر من برعکسه آنلاین بودنش رو از تمام برنامه ها مخفی کرده نمیتونم نگاه کنم فقط اینستا مشخصه

چقدر سخته درکت میکنم،حالا پارتنر من برعکسه آنلاین بودنش رو از تمام برنامه ها مخفی کرده نمیتونم نگاه ...

دختر فالو کرده مثل مال من آره؟

دیگه نباید چکش کنی مثل من همه برنامه هارو پاک کن تا وقتی که برات بی اهمیت بشه و دیگه وسوسه نشی چکش کنی

دختر فالو کرده مثل مال من آره؟دیگه نباید چکش کنی مثل من همه برنامه هارو پاک کن تا وقتی که برات بی اه ...

بیشتراش فامیل هاش هستن