2777
2789
عنوان

پس سهم من چی

34 بازدید | 11 پست

هرسال سهم نذریت رو خودم با عشق تزیین میکردم

میگفتم مامان به خانواده فلانی هم نذرندیم ؟؟

نمی دونست دلههه من رفته.....

خانواده توام هر سال سهم نذر ما رو میاوردن

امسال اولین سالیه ک جدا شدیم

من سر تقسیم سهم ها باز یاد تو بود سهمت الان رو کابینت ....

ولی تو سهم منو فراموش کردی

حرفم از نذری نیست خانما نیاید سر این مسخزه بازی کنید 🥺🖤

حرف از اینه یعنی ما تموم شدیم برای هم ...

اخ از دلمم

اومدی چن لحظه قبل

تو دلم گفتم ولی من سهمتو نگه داشتم 😭

یا حسین خودت برای دلم پدری کن

ک خوب شم

ک بپذیرم این جدایی رو

من ک موندم تو گذشته

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات بهترین هارو آرزو میکنم عزیزم🥹💗(امضات)

ازت ممنونم

من فقط الان میخوام دلم خوب شه

نمی تونم ناجی دیگران باشم🥺😭

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

عزیزم 😕

🥺❤️

الهی بهترینها برات رقم بخوره🩷امضات🤗

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

امیدوارم یه روز بهترین برات پیش بیاد که این روزا رو فراموش کنی

خیر ببینید ❤️🥲

الهی بهترینها برات رقم بخوره🩷امضات🤗

ممنونم ❤️🥺 برای دلم لطفا دعام کن

دلممممممم:))))

:))))))))))))))))))))))))))

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

تاپیکهای قبلیت زیادن نخوندم،اوم کسی که ازش حرف میزنی واقعا فوت کرده یا جدا شدید؟

جدا شدیم

بعد یه عشق طولانی.

و سالها انتظار