2777
2789

مدرک حقوق دارین؟

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوست عزیز درآمد ثابتی نمیشه براش گفت، و

اولا که قبول شدی بلافاصله باید استعفا بدی چون نمیشه هم کارمند هم وکیل، برای ثبت نام باید آزاد باشی (بعد قبولی )

و بعد از ثبتنام مدتهااااا طول میکشه تحقیقات و استعلامات و مخصوصا اداره اطلاعات خیلی رمانبر هست ، مخصوصا الان با این شرایط ، از طرفی مالیات افسارگسیخته میگیرن

مخصوصا مرکز وکلا دقیقا کارمند استخدام کرده با این وکیل جذب کردن، اسم ش را گذاشتن فراهم کردن شغل... اسم ش وکیل هست .ولی در واقع کار میکنیم برای دولت پول درمیاری، بجای اینکه بهت حقوق بدن ...

اصلا داستانیه...

داداشم معلم هست درآمد ش خیلی کمه، ولی راحت میپوشه، راحت میگرده راحت خرج میکنه ، دنگ و فنگ اعصاب خوردی هم ندارن، تایم زیادی برای خودش دازه ،من کارآموزان و پایه یک هوایی اطرافم دارم که التماس میکنن پرونده بدم بهشون

کسایی میشناسم پایه یک شدن یکی دوسال گذشته حتی یدونه، حتی یدونه پرونده نداشتن.

همش بستگی به خودت

سوادت

جانم

اراده و اینجور چیزا داره .

درآمدم رو نمیشه بگم(ذاتا نمیشه گفت هم، ثابت هم نیست)

ولی از هیییییییچ چیز این شغل راضی نیستم هرگز هرگز هرگز

دنیای کثیف وکالت هست...

تنها مزیت ش همون درآمد ش هست

که اونم چون تایم نداری، در واقع خودت هیچ لذتی نمیبری ،. خانواده فقط کیف میکنن.

البته اونم گفتم خونه ماشین و دفتر اگر نداشته باشی همه درآمد میره برای اینا

روز به روز هم بدتر میشه

من حالا قدیمی حساب میشم باید از جدیدا پرسید...

درآمد من نسبت به دو سه سال قبل خیییییلی بیشتر شده

ولی لطفاً دقت کن،

(((چند سال پیش من با درآمد ناچیزم خونه ساختم، بهترینها رو میدونستم بخرم یا حق الوکاله ناچیز میرفتم زرگری یکجا ، یک سرویس طلا یا یک دست النگو ضخیم برمیداشتم، الان با درآمد چندین برابری اصلا نمیشه از ویترین هم نگاه کرد))))

اصلا انگار فاصله طبقاتی داره قشر متوسط را حذف میکنه

تبدیل میشیم به فقیر و غنی ...

روز به روز هم بدتر میشه من حالا قدیمی حساب میشم باید از جدیدا پرسید...درآمد من نسبت به دو سه سال قبل ...

شغل معلمی فوق العاده راحته، شما حساب کنید در سال روزانه ۳ ساعت کار میفته بهش، محیطش هم عالی،

اما حقوق بسیار ناچیز و پرستیژ پایین.

من خودم شخصا علاقه دارم به کار وکالت ولی با توجه به لزوم انصراف از معلمی بعد قبولی، نمیدونم احتمال موفقیت دارم در این رشته یا نه و اصلا ارزش داره اینکارو انجام بدم یا نه