2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری جذب شد گلم؟

من واقعا راستشو گفتم گفتم خیلی از شما خوشم اومده میشه یه دیداری باهم داشته باشیم گفت باشه ادم خوبیم بود

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

چجوری جذب شد گلم؟

انرژی زنانه داشته باش مرتب تمیز باش

بوی خوب بده

مستقل باش وابسته نباش

و اینکه موفق باش

شیک پوش باش

متین باوقار

فن بیان داشته باش

شاد باش فهش نده

عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲

هركسي فرق ميكنه! بايد ببيني چه رفتار و چه كار و چه اخلاقي دوست داره. تنها نكته مشترك فك كنم اين باشه كه همه پسرا دوست دارن ازشون قدرداني بشه و احترام و مقايسه نشن و ضعف هاشون رو تو صورتشون نزني. بقيش اختصاصي ميشه ديگه. مورد بوده با عكس كفش و پا هم خر شده ازدواجم كردن😂

وااای چجوری؟ آخه منم با یکی مجازی آشنا شدم اونم دوسم داره کاش بشه ما ام ازدواج کنیم

رفتم بهش پیام دادم گفتم ازدواج کردین گفت نه گفتم میخواین بیشتر آشنا شیم راستش خوشم میاد با شما دوست بشم نه حالا برا ازدواج حالا دوستانه همو دیدیم ۲ ساله که ازدواج کردیم ما

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

من واقعا راستشو گفتم گفتم خیلی از شما خوشم اومده میشه یه دیداری باهم داشته باشیم گفت باشه ادم خوبیم ...

جون بابا با دل و جرئت 🌱😁

معلومه بیش از حد خوشگلی

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟