2777
2789
عنوان

وسعت رزق

76 بازدید | 10 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

هر وقت دیدی زندگی بهت فشار آورد گناهاتو کم کن

هر وقت خواستی خدا وسعت رزق بهت بده زندگیتو خوش بچرخونه تقواتو زیاد کن

نمی دونید این تقوا و پاکدامنی و از گناه گذشتن

چه میکنه در وسعت رزق!!

و نمیدونید گناه چقدر در تنگنای روزی درت میاره

قرآن هم میگه و من یتق الله یجعل له مخرجا و من یرزقه من حیث لا یحتسب

آی مردم بیاین به اندازه ای که به قول یک تاجر اطمینان دارین به قول خدا اطمینان اطمینان داشته باشید

برو بدان که آنچه داری از خدا داری .

خدا والا نمیده من نمیدونم زار و زجه من براش چه فایده ای داره اخه چقد التماس کنم چقد دست دراز کنم دلم رفت که جوونی تموم شد

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا والا نمیده من نمیدونم زار و زجه من براش چه فایده ای داره اخه چقد التماس کنم چقد دست دراز کنم دلم ...

راهشو خدا فرموده درقران

هر کس تقوا پیشه کند ما راه خروج از مشکلات براش قرار میدیم و از جایی که گمون نداره روزی بی حساب بهش میدیم

راهشو خدا فرموده درقران هر کس تقوا پیشه کند ما راه خروج از مشکلات براش قرار میدیم و از جایی که گمون ...

اخه من که نه غیبت میکنم نه دروغ میگم نه بی حجاب میگردم یه نمازی هم میخونم کاری به کار هیچیک از بندگان خدا هم ندارم

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

پدر و مادرت ازت راضی ان؟

پدر مادر خودم اره

پدر مادر همسرم نه .چون نمیخوام هر روز خدا بیان خونم و سرک و دخالت کنن

اخه من که نه غیبت میکنم نه دروغ میگم نه بی حجاب میگردم یه نمازی هم میخونم کاری به کار هیچیک از بندگا ...

عزیزم تقوا بالاترین درجه ی ایمانه

نباید ناشکری کنی همین خودش گناهه راضی باش و شکر کن تا خدا برات زیاد کنه

خدا والا نمیده من نمیدونم زار و زجه من براش چه فایده ای داره اخه چقد التماس کنم چقد دست دراز کنم دلم ...

خواهر نماز اول وقت جوابته،

نماز رو همه میخونن، ولی چیزی که مهمه اینکه

نماز اول وقت باید خوندع بشه ، برای نماز صبحم بیدارشو سر تایم

یعنی مثلا ساعت12:02 دقیقه اذانه ،اون لحظه که شد یا حتی زودتر ،اب دستته،گوشی دستته، ظرف داری میشوری و.... همرو رها کن برو سراغ وضو و نماز،

وقتی داری نماز میخونی، اروم بخون، شمرده و با توجه

انگار داری با خداوند حرف میزنی، فکرتم تو نماز کنترل کن، مشکلاتتو فراموس کن ،سعی تو بکن تو نماز به چیزی هم فکر نکنی، بعد هرنماز تسبیح هم یادت نره

تو یک مدت این کارو انجام بده خودت متوجه میشی، خودت تغییررات رو حس میکنی تو زندگیت

اگر دوست داری رزق و برکت هم زیاد شه

بعد نماز اول وقت صبح سوره یس

بعد نماز ظهر سوره نبا

بعد نماز عصر سوره نوح

بهد نماز مغرب سوزه واقعه

بعد نماز عشا سوره ملک

بخون خودت بعد یک هفته تغییراتو تو زندگیت میبینی