2777
2789
عنوان

کمککنید لطفا

1 بازدید | 2 پست

دوستان دخترم امسال کلاس دوازدهم و از بیستم امتحانات نهاییش شروع میشه و ۲۹ مرداد هم کنکور داره.حالا مشکلی وجود داره.تقریبا اوایل امتحاناتش پریود میشه و از شانس مطمئنم روز کنکور هم پریوده.و امان از وقتی که پریود میشه.حالش وحشتناک بد میشه.نه با اویشن و نبات و ابجوش و کیسه ابگرم و هیچی دردشو اروم نمی کنه.قرص مسکن هم که می خوره خوابش می گیره شدید.به نظرتون چی کار کنم.می ترسم بهش قرص ال دی بدم.نکنه بدتر تهوع بگیره گفتم از یک هفته قبل امتحاناش بهش ال دی بدم تا اصلا پریود نشه می ترسم بدتر تهوع بگیره

شاید کیست اینا داره که اینقدر حالش بد میشه بهش بگین پریود شدنی سه روز اول اصلا حمام نره، خودش رو نشوره

این کارا رو هم از یه هفته جلوتر انجام بده:

آجر یا کیسه نمک درست کنید ، گرمش کنید و روش بشینه

شکمش رو با رو غن سیاه دانه و بنفشه ماساژ بده

سردیجات نخورده ماست دوغ بستنی لبنیات خیار آب سرد

براش کاچی یا حلوا درست کنید بخوره

دمنوش بنفشه پنیرک بابونه براس دم کنید بخوره روزی یک لیوان

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

شاید کیست اینا داره که اینقدر حالش بد میشه بهش بگین پریود شدنی سه روز اول اصلا حمام نره، خودش رو نشو ...

مرسی عزیز دلم که وقت گذاشتین.خدا حفظتون کنه😘😘😘😘😘😘♥️♥️🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷