2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت به ازدواج سنتی

هر ازدواج سنتی که بد نیست دختر پسر باهم آشنا میشن اگه اوکی بودن خانواده ها جدی تر صحبت میکنن

ازدواج با عشق خوبه حتما خدا میدونه طرف با چند نفر قبلا دوست بوده

بدبخت اومده خواستگاری که نگاه کنه

ولی شوهرمن خیلی بلابوداصلانگاه نمیکردمنو من اصلاحالیم نمیشدولی بعدفهمیدم حتی ناخنای پامم دیده😂🤣

قدم روبررسی کرده هیکلم رو...

لعنت به ازدواج سنتی

قرار نیس که چون یکی ازدواج ناموفق داشته این نگاه داشته باشه به اینجور نحوه اشنایی

این ازدواج سنتی هم الان دیگه اینجوری نیس ندیده بگیرن که سنتی کنار مدرنه

اشنایی ش مثل بقیه اشنایی هاس بااین تفاوت که خانواده ۲طرف خبر دارن پس سواستفاده ای هم صورت نمیگیره

:)

قرار نیس که چون یکی ازدواج ناموفق داشته این نگاه داشته باشه به اینجور نحوه اشناییاین ازدواج سنتی هم ...

سنتی ازهمه بهتره به حرف بقیه گوش نده

سنتی هم شوهرت روباعقل انتخاب میکنی هم خانوادش راضی به وصلت هستن یعنی خانواده همسرت بیشترپشت شماهستن چون اول انتخاب خانوادش بودی عشق زن وشوهربعدازدواج به وجودمیاداینایی که عاشقانه ازدواج کردن تهش به خاطرخانواده جدامیشن یاام میفهمن انتخاب عاقلانه همسرشون نبوده ووقتی داغیه عشقشون میخوابهدعقل میادبه سرشون جدامیشن

اتفاقا بد نیست ازدواج سنتی.

چون به هر حال تو با طرف آشنا میشی و قراره یه مدت رفت و آمد داشته باشی ببینید به درد هم میخورید یانه

والا شوهر من فقط جلو در که میخواستن وارد بشن برا اولین بار همو دیدیم میگه همونجا من یه دل ن صد دل عاشقت شدم و تو دلم همش خدا خدا میکردم قبولم کنی

منم وقتی توی اتاق برا صحبت رفتیم فقط دعا میکردم خوب پیش بره

زیاد نگاهم نمیکرد خجالت میکشید به نظرم