2777
2789
عنوان

تلاش دوطرفه

81 بازدید | 13 پست

به دختری که میگه تلاش کردن (تلاش تو رابطه) برا پسره نه دختر چی میگید؟

شما دخترا به کسی که دوستش دارید همچین حرفی میزنید؟ یا اینجور توقعی دارید که فقط اون برای به هم رسیدن تلاش کنه؟ یا شما هم سعی و تلاشتون را میکنید تا موانع را از سر راه بردارید؟

من برای پسری که دوسش داشتم

پیش قدم شدم

چندین سال به خاطرش صبر کردم

چون از یازده یا دوازده سالگی دوسش داشتم

پیش قدم شدم به اون صورت نبود که برم مستقیم بهش بگم دوسش دارم و فلان

اما یک جورایی غیر مستقیم نشون دادم

حتی با همه ی شرایطش حداقل تا یک حدی حاضر بودم بمونم باش

ولی خب قسمت نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر دومون تلاش کردیم ،با هم موانع رو برداشتیم و مشکلات رو حل کردیم ،همراهی دو طرف لازمه

ولی برای عشق و محبت یه قدم من برمیدارم میشینم نگاه میکنم طرفم چقدر تلاش میکنه و قدرمو میدونه،بعد اگه طرفم چهارقدم برداشت من صدمو میزارم براش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

هر دومون تلاش کردیم ،با هم موانع رو برداشتیم و مشکلات رو حل کردیم ،همراهی دو طرف لازمه ولی برای عشق ...

واقعا همینه دوطرف باید برا هم تلاش کنند

من که بهش میگفتم تو یه قدم بیا من ۱۰ تا میام ولی اون فقط انتظار داشت من هر ۱۰ تا رو برم بعدم هی میگفت چرا رفتارات آینه ای هست، خب لعنتی تو هم یکاری بکن ادم حس حماقت نکنه

تازه هی میگفت تو میخوای عاشق باشی یا معشوق یعنی اینکه زن قدمی برداره را لطف اضافی میدونست

خب اگه عاشقم بود که الان من اینجا ناله نمیکردم که الان مزدوج بودیم هعیییی روزگار

رابطه یه طرفه تموم بشه بهتره، حالا فکر کن تو کلام هم بهت ابراز عشق و علاقه کنه بعد همه تقصیرهارو هم بندازه گردنت و بذاره بره.

رابطه یه طرفه تموم بشه بهتره، حالا فکر کن تو کلام هم بهت ابراز عشق و علاقه کنه بعد همه تقصیرهارو هم ...

اره

بهتره از فازهای عشق و عاشقی بیام بیرون

ببینم دنیا چه خبره 😂

واقعا همینه دوطرف باید برا هم تلاش کنندمن که بهش میگفتم تو یه قدم بیا من ۱۰ تا میام ولی اون فقط انتظ ...

تحت تاثیر حرفای مجازی قرار گرفته که سرد باش تا طرف بیشتر بیاد سمتت،احتمالا سنش کنه

این حرف برای کسایی صدق میکنه که طرفشون قدر خوبیاشو نمیدونه،میگن یکم خوددار باش ،دم دست نباش،بزار اون تلاش کنه،ولی وقتی میبینه طرفش یه قدم برمیداری بیشتر بهت عشق میده ،این رویه رو پیاده کنه فقط خودش ضرر میکنه،چون بلاخره آدم دلسرد میشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

رابطه ،مثل لول کردن قالیه،یکی وایسه اون یکی همش لول کنه وبزنه جلو ،اخرسر یه قالی کج و معوج میشه نتیجه ش،هر دو باهم باید به جلو حرکت کنن....این یه مثاله

تحت تاثیر حرفای مجازی قرار گرفته که سرد باش تا طرف بیشتر بیاد سمتت،احتمالا سنش کنهاین حرف برای کسایی ...

والا نه سنش کم بود نه تحصیلاتش فقط پدر و مادرش طلاق عاطفی گرفته بودن فقط کنار هم زندگی میکردن ولی کلامی با هم حرف نمی زدند

مشاوره بهم گفت بلوغ عاطفی نداره ولی من گوش نمیدادم

درست گفته با مشکلاتی که تو خونشون بوده ،بنده خدا یا بلد نبوده یا دیدش عوض شده